TRØKK: Kristoffer Paulsen Vatshaug forlot Lerkendal på båre. Foto: ARNT E. FOLVIK
TRØKK: Kristoffer Paulsen Vatshaug forlot Lerkendal på båre. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

Vatshaug slapp trolig unna brudd

Ble ifølge Solskjær «løpt rett ned» av Lustig.

(Dagbladet): KristiOFFER Paulsen Vatshaug var en del av grunnen til at Ole Gunnar Solskjær stormet inn i presserommet like før kl. 23 i går kveld.

- Dere må se hva Mikael Lustig gjør med Kristoffer Paulsen Vatshaug etter 1-1 målet!
 
På Dagbladets spørsmål om hva som skjedde, svarte Solskjær:
 
- Han blir løpt rett ned av Lustig!

TV-bildene viste at Lustig krasjet med Vatshaug etter 1-1-målet, og RBKs nettside skriver i dag at trøndernes oppfatning er at begge hadde skyld i kollisjonen.

Vatshaug ble båret ut av Lerkendal etter krasjet og først i dag fikk han undersøkt den skadde skulderen.

- Vi tror ikke det dreier seg om noe brudd. Det er en kompresjon, en trøkk med leddvæske og hevelse slik at det blir vondt. Han har nedsatt beveglighet og smerter, sier Molde-fysioterpeut Leif Arne Lystad til Dagbladet.

Vatshaug har vært gjennom en røntgenundersøkelse i Molde formiddag, og klubben vil se an skaden noen dager før de slår fast omfanget. I natt måtte backen snu på legevakten i Trondheim på grunn av lang ventetid.

- Vi skal undersøke og se om det er bløtdelskader. Det er vanskelig å si hvor lenge han er ute, men Kristoffer er ikke trenbar de første dagene. Nå er han medisinert og skal bare roe ned, sier Mfk-fysioterpeuten.

Vatshaug ville selv ikke utdele skyld etter sammenstøtet med Lustig.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg føler bare jeg bli rent overende og så ligger jeg der, sa 31-åringen.

SAMMENSTØT: Rett før 1-1-scoringen til RBK var det en konfrontasjon mellom Mikael Lustig og Kristoffer Paulsen Vatshaug. Sekunder senere havnet Vatshaug i bakken  - skadd. Foto: ARNT E. FOLVIK
SAMMENSTØT: Rett før 1-1-scoringen til RBK var det en konfrontasjon mellom Mikael Lustig og Kristoffer Paulsen Vatshaug. Sekunder senere havnet Vatshaug i bakken - skadd. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer