Veddemålet som fikk Forren til å vise sin «smålubne, bleike kropp»

- Kjentes ut som om jeg hadde drukket ti pils.

- LUBBEN OG BLEIK: Det er Vegard Forrens egne ord om underbuksefeiringen etter at sluttsignalet gikk i cupfinalen. Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
- LUBBEN OG BLEIK: Det er Vegard Forrens egne ord om underbuksefeiringen etter at sluttsignalet gikk i cupfinalen. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Molde slo Odd 2-0 i cupfinalen på Ullevaal stadion i ettermiddag. Romsdalingene var alt i alt det beste laget, og sikret seg «The double» på fortjent vis.

Etter kampen er det de blåhvites feiringer av målene og tittelen som kanskje vil sitte igjen som det sterkeste minnet for de som så kampen.

Etter 1-0-scoringen vartet Fredrik Gulbrandsen opp med en vanvittig salto, og etter 2-0-scoringen rett før slutt, løp Mohamed Elyououssi over halve banen for å få et kyss på skoen av Moldes lege Kjell Erik Strømskag.

Underbukse-moro Det er uansett Vegard Forrens feiring i underbuksa etter at cupgullet var sikret, som står igjen som bildet på årets cupfinale.

Enten man synes det var et flott syn eller ei.

Selv innrømmer midtstopperkjempen at feiringen ikke var helt tilfeldig.

- Jeg regner med at underbuksa ryker i løpet av kvelden den også, sier han når han blir konfrontert med å ha vist litt hud.

- Men det var ikke frivillig, for å si det sånn. Vi hadde en del tid da vi forberedte oss til cupfinalen, og da ble det en del kortspill med påfølgende straffer. Vi måtte finne på noe artig. Det så vel litt smålubbent og bleikt ut, men det var artig, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer