Veddemålet som fikk Forren til å vise sin «smålubne, bleike kropp»

- Kjentes ut som om jeg hadde drukket ti pils.

- LUBBEN OG BLEIK: Det er Vegard Forrens egne ord om underbuksefeiringen etter at sluttsignalet gikk i cupfinalen. Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
- LUBBEN OG BLEIK: Det er Vegard Forrens egne ord om underbuksefeiringen etter at sluttsignalet gikk i cupfinalen. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Molde slo Odd 2-0 i cupfinalen på Ullevaal stadion i ettermiddag. Romsdalingene var alt i alt det beste laget, og sikret seg «The double» på fortjent vis.

Etter kampen er det de blåhvites feiringer av målene og tittelen som kanskje vil sitte igjen som det sterkeste minnet for de som så kampen.

Etter 1-0-scoringen vartet Fredrik Gulbrandsen opp med en vanvittig salto, og etter 2-0-scoringen rett før slutt, løp Mohamed Elyououssi over halve banen for å få et kyss på skoen av Moldes lege Kjell Erik Strømskag.

Underbukse-moro Det er uansett Vegard Forrens feiring i underbuksa etter at cupgullet var sikret, som står igjen som bildet på årets cupfinale.

Enten man synes det var et flott syn eller ei.

Selv innrømmer midtstopperkjempen at feiringen ikke var helt tilfeldig.

- Jeg regner med at underbuksa ryker i løpet av kvelden den også, sier han når han blir konfrontert med å ha vist litt hud.

- Men det var ikke frivillig, for å si det sånn. Vi hadde en del tid da vi forberedte oss til cupfinalen, og da ble det en del kortspill med påfølgende straffer. Vi måtte finne på noe artig. Det så vel litt smålubbent og bleikt ut, men det var artig, sier han.

- Som ti pils Forren innrømmer videre at han løp rundt i underbuksa i en slags rus.

- Det var ikke planlagt nøyaktig hva jeg skulle gjøre, men jeg måtte ta av meg drakta og shortsen. Jeg håper bildene ser bra ut. Det kjentes nesten ut som om jeg hadde tatt ti pils før jeg gjorde det, sier han.

- Var det kleint?

- Ja, men det var jeg forberedt på.

Da landslagsmannen får spørsmål om hvordan cupgull nummer to på to år skal feires, er svaret:

- Snakker jeg for meg selv, blir det sent i kveld. Og så håper vi fansen er med, slik at mange skal slite med å komme seg på jobb i morgen, sier han og gliser.

Fotkyss Mohamed Elyounussis feiring av 2-0-målet var også av det uortodokse slaget. Unggutten løp bort til Molde-benken der lege Kjell Erik Strømskag kysset foten hans.

Elyounoussi forklarer feiringen slik:

- Jeg har slitt med en belastningsskade i hele år, og det medisinske teamet har jobbet hardt den siste uka for å få meg spilleklar. Jeg var usikker lenge. Kjell Erik og jeg hadde en avtale om at hvis jeg spilte og scoret, så skulle jeg takke ham, sier han til Dagbladet, og legger til:

- Kysset var riktignok ikke planlagt. Det ble kanskje litt for mange følelser for ham, he-he.

TAPTE I KORTSPILL: Bakgrunnen for underbuksefeiringen var at Forren hadde tapt i kortspill. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
TAPTE I KORTSPILL: Bakgrunnen for underbuksefeiringen var at Forren hadde tapt i kortspill. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer