Veddemålet til Løke er satt på vent

Men sjansen øker med seier i kveld.

INGEN VEDDEMÅL - ENNÅ: Frank Løke sier han ikke har noen veddemål ennå, men at det kan komme et med lagkameratene. Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, kanskje?
INGEN VEDDEMÅL - ENNÅ: Frank Løke sier han ikke har noen veddemål ennå, men at det kan komme et med lagkameratene. Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, kanskje? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 19.10: Følg skjebnekampen mot Island i vårt håndballstudio

LINKÖPING (Dagbladet): Frank Løke er litt lengre i luggen i VM enn han pleier. Akkurat som i EM på hjemmebane i 2008.

Den gangen fordi han hadde inngått et veddemål med Johnny Jensen, som skulle få lov til å ta fram saksa dersom Norge tok medalje. Norge kom ikke så langt, så det endte i stedet med at Løke selv fant fram barbermaskinen.

De lange lokkene under årets VM er ikke et resultat av et veddemål - og det er heller ikke noe samboer Anette har bestilt.

Semi-veddemål - Nei, hun har ikke bestilt noe, dette er det bare jeg som har sørget for. Og jeg har fått mye kritikk for håret, sier Løke til Dagbladet.

Blant annet har Håvard Tvedten sagt til TV 2 at det er på tide Løke finner fram saksa.

Strekspiller Løke er glad i et slag poker og han er kjent som en veddemålsentusiast. Han har derimot holdt seg i skinnet så langt i VM, og har ikke inngått noen halvskumle veddemål.

Men han utelukker ikke at det vil komme et.

- Jeg har varslet at det vil komme et veddemål hvis vi kommer oss i en posisjon hvor vi kan komme til semifinalen. Altså hvis vi før den siste kampen i mellomspillet har en mulighet til å nå semifinalen. Da må jeg kjøre et veddemål med en av gutta, sånn at det blir enda litt mer i potten, sier Bundesliga-proffen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer