Veddemålet til Løke er satt på vent

Men sjansen øker med seier i kveld.

INGEN VEDDEMÅL - ENNÅ: Frank Løke sier han ikke har noen veddemål ennå, men at det kan komme et med lagkameratene. Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, kanskje?
INGEN VEDDEMÅL - ENNÅ: Frank Løke sier han ikke har noen veddemål ennå, men at det kan komme et med lagkameratene. Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, kanskje?Vis mer

Direkte 19.10: Følg skjebnekampen mot Island i vårt håndballstudio

LINKÖPING (Dagbladet): Frank Løke er litt lengre i luggen i VM enn han pleier. Akkurat som i EM på hjemmebane i 2008.

Den gangen fordi han hadde inngått et veddemål med Johnny Jensen, som skulle få lov til å ta fram saksa dersom Norge tok medalje. Norge kom ikke så langt, så det endte i stedet med at Løke selv fant fram barbermaskinen.

De lange lokkene under årets VM er ikke et resultat av et veddemål - og det er heller ikke noe samboer Anette har bestilt.

Semi-veddemål - Nei, hun har ikke bestilt noe, dette er det bare jeg som har sørget for. Og jeg har fått mye kritikk for håret, sier Løke til Dagbladet.

Blant annet har Håvard Tvedten sagt til TV 2 at det er på tide Løke finner fram saksa.

Strekspiller Løke er glad i et slag poker og han er kjent som en veddemålsentusiast. Han har derimot holdt seg i skinnet så langt i VM, og har ikke inngått noen halvskumle veddemål.

Men han utelukker ikke at det vil komme et.

LANGHÅRET: Frank Løke er ikke vant til å være så langhåret og han sier han får høre det av lagkameratene.
LANGHÅRET: Frank Løke er ikke vant til å være så langhåret og han sier han får høre det av lagkameratene. Vis mer

- Jeg har varslet at det vil komme et veddemål hvis vi kommer oss i en posisjon hvor vi kan komme til semifinalen. Altså hvis vi før den siste kampen i mellomspillet har en mulighet til å nå semifinalen. Da må jeg kjøre et veddemål med en av gutta, sånn at det blir enda litt mer i potten, sier Bundesliga-proffen.

- Må vinne For at det skal bli realistisk å tro på en plass i semifinalen, må Norge slå Island i kveld.

Et vanskelig hinder å komme seg over.

- Det blir en tøff og fysisk kamp, en skikkelig krig med mye utvisninger og lite mål. Jeg tror ikke det blir noen pen kamp, så det blir viktig at vi klarer å få de enkle målene gjennom kontringer og i andrebølgen. Islendingene er ikke verdens beste tilbake, men de er veldig gode i kontra selv, sier han.

Og Løke er klar på at bare seier er godt nok for at ikke håpet om en semifinale skal ryke.

- Ja, sjansen er borte-vekk om vi går inn i mellomrunden med null poeng.