Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vegard (20) følges av Tottenham

Spilte tredjedivisjonsfotball i fjor.

(Dagbladet.no): Forrige måned fylte han 20 år, Vegard Forren, men allerede nå blir det trønderske fotballtalentet finsiktet av klubber som Tottenham og Heerenveen.

Molde-midtstopperen / -midtbanespilleren er sjøl klar over interessen fra utlandet.

- Jeg har hørt en del rykter om at folk har fulgt med på La Manga, blant annet var det to nederlendere som jobbet for Heerenveen. De var godt fornøyd med det de hadde sett, forteller Forren til rbnett.no.

Slo ut Molde i fjor

Han legger ikke skjul på at han drømmer om å få spille i utlandet på sikt, men foreløpig fokuserer han på forberedelsene til sin første tippeligasesong, noe som blir et stort steg:

Så seint som i fjor spilte han nemlig for tredjedivisjonslaget KIL/Hemne og var dermed med på å slå sin nåværende klubb ut av cupen (og nesten også RBK).

Det var i etterkant av denne cupbomben at Forren, sammen med Stian Aae, ble invitert på prøvespill i rosenes by.

Landslagsaktuell

image: Vegard (20) følges av Tottenham

Nå er han under femmårskontrakt, men hvis han fortsetter framgangen han har vist, vet klubben at det kan bli vanskelig å beholde ham gjennom hele perioden.

For øvrig er det ikke bare europeiske storklubber som nå snuser på den pasningssterke unggutten. Også på U21-landslaget kan det åpne seg muligheter.

- Han er en spennende spiller, som vi vil følge nøye framover. Våre folk har sett ham flere ganger tidligere, og han er aktuell for de uttakene som kommer denne sesongen, sier landslagstrener Øystein Gåre til Romsdals Budstikke.

image: Vegard (20) følges av Tottenham
STORE FRAMSKRITT: I fjor spilte Vegard Forren for KIL/Hemne i tredjedivisjon. Hvis han fortsetter framgangen, kan han snart være på plass i en europeisk toppklubb.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media