Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vegard (39) fra Oslo vant 1,2 millioner kroner på ellevill oddsbong

Straffescoring i det 89. minutt sørget for rekordutbetaling.

EN HJELPENDE HÅND: Marseille-spiss Andre-Pierre Gignac feirer straffescoringen mot Lyon i det 89. minutt. Målet var med på å gjøre Vegard (39) fra Oslo til millionær. Foto: AFP PHOTO / JEFF PACHOUD / NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Marseille-spiss Andre-Pierre Gignac feirer straffescoringen mot Lyon i det 89. minutt. Målet var med på å gjøre Vegard (39) fra Oslo til millionær. Foto: AFP PHOTO / JEFF PACHOUD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vi drømmer alle om å vinne en pen slump med penger når vi leverer oddsspill, men de færreste av oss opplever den virkelige store gevinsten.

Det gjorde 39 år gamle Vegard fra Oslo da han onsdag leverte en bong hos spillselskapet Unibet, som inneholdt seks fotballkamper med en totalodds på 5 944.

39-åringen satset 200 kroner på bongen, som gikk rett inn med en gevinst på utrolige 1 188 800 norske kroner, skriver blant andre Hegnar.no.

Alle kampene var såkalt «3-veis-handicap», som ofte benyttes av spillselskap der store favoritter skal i aksjon. Det fungerer slik at laget som på forhånd ser ut som det svakeste laget, gjerne «starter» kampen med ett, to, tre eller flere mål, slik at oddsen blir mer jevnet ut.

Vegard spilte uavgjort på alle kampene, hvor det ene laget enten startet med ett eller to mål fra start.

Heldige scoringer Hvis vi ser litt nøyere på de respektive kampene så var det særlig to oppgjør hvor Oslo-mannen virkelig hadde flaksen på sin side.

I den spanske cupkampen mellom Espanyol og Alcoron måtte førstnevnte vinne med to mål.

Da kampen var spilt i 83 minutter var stillingen 2-2, men scoringer av Victor Alvarez og Pizzi like før slutt sørget for at oddskupongen levde videre.

Men det var i cupoppgjøret mellom de franske lagene Lyon og Marseille resultatet satt lengst inne. For at oddskupongen skulle gå inn måtte Lyon vinne med ett mål.

Sein straffe Helt fram til det 89. minuttet ledet imidlertid hjemmelaget 2-0, da Marseille plutselig fikk utdelt straffespark. Andre-Pierre Gignac gikk rolig fram til krittmerket, og sikret at Vegard fra Oslo kunne juble over Unibets største utbetalingen til en norsk kunde noensinne.

Straffescoringen kan du se her.

Trenger du oddstips? Da kan du sjekke hva Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad tenker om helgas kamper.

Oddskupongen som ga storutbetalingen (spilleren hadde uavgjort på alle kampene med handicap):

Napoli - Atalanta (0-2 fra start, resultat 3-1)
Espanyol - Alcorcon (0-2 fra start, resultat 4-2)
Levante - Rayo Vallecano (0-1 fra start, resultat 1-0)
Athletic Bilbao - Real Betis (0-2 fra start, resultat 2-0)
Osasuna - Real Madrid (2-0 fra start, resultat 0-2)
Lyon - Marseille (0-1 fra start, resultat 2-1)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!