Vegard (39) fra Oslo vant 1,2 millioner kroner på ellevill oddsbong

Straffescoring i det 89. minutt sørget for rekordutbetaling.

EN HJELPENDE HÅND: Marseille-spiss Andre-Pierre Gignac feirer straffescoringen mot Lyon i det 89. minutt. Målet var med på å gjøre Vegard (39) fra Oslo til millionær. Foto: AFP PHOTO / JEFF PACHOUD / NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Marseille-spiss Andre-Pierre Gignac feirer straffescoringen mot Lyon i det 89. minutt. Målet var med på å gjøre Vegard (39) fra Oslo til millionær. Foto: AFP PHOTO / JEFF PACHOUD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi drømmer alle om å vinne en pen slump med penger når vi leverer oddsspill, men de færreste av oss opplever den virkelige store gevinsten.

Det gjorde 39 år gamle Vegard fra Oslo da han onsdag leverte en bong hos spillselskapet Unibet, som inneholdt seks fotballkamper med en totalodds på 5 944.

39-åringen satset 200 kroner på bongen, som gikk rett inn med en gevinst på utrolige 1 188 800 norske kroner, skriver blant andre Hegnar.no.

Alle kampene var såkalt «3-veis-handicap», som ofte benyttes av spillselskap der store favoritter skal i aksjon. Det fungerer slik at laget som på forhånd ser ut som det svakeste laget, gjerne «starter» kampen med ett, to, tre eller flere mål, slik at oddsen blir mer jevnet ut.

Vegard spilte uavgjort på alle kampene, hvor det ene laget enten startet med ett eller to mål fra start.

Heldige scoringer Hvis vi ser litt nøyere på de respektive kampene så var det særlig to oppgjør hvor Oslo-mannen virkelig hadde flaksen på sin side.

I den spanske cupkampen mellom Espanyol og Alcoron måtte førstnevnte vinne med to mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer