Vegard Heggem blir Liverpool-spiller

Styret i Rosenborg har vedtatt å selge Vegard Heggem (23) til Liverpool. Et tilbud fra den engelske storklubben tikket inn på RBK-faksen tidlig i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi har fått et tilbud fra Liverpool, som styret besluttet å godta. Jeg antar at Vegard blir Liverpool-spiller med det første. Det er jo det han vil, bekreftet Rosenborg-formann Curt Christiansen overfor NTB.

Heggem vil spille neste cup- og seriekamp for Rosenborg, henholdsvis torsdag og søndag (begge mot Strømsgodset), før han reiser til England og slutter seg til nordmennene Øyvind Leonhardsen, Stig Inge Bjørnebye og Bjørn Tore Kvarme i Liverpool.

Over 40 mill.

Etter hva NTB erfarer skal overgangssummen ligge på drøyt 40 millioner kroner.

- Jeg reiser til Liverpool mandag sammen med Erik Solér. Han skal være med å forhandle fram kontrakten min med klubben, sa Heggem til NTB bare fem minutter etter at han selv ble fortalt nyheten av RBK-trener Trond Sollied.

- Klubben har frigitt meg fra og med mandag, og jeg gleder meg enormt til å bli Liverpool-spiller, sa 23-åringen.

Engelskmennene har vært oppmerksomme på den norske superforsvareren i drøyt et år. Manager Roy Evans har flere ganger sett Heggem i aksjon.

- Klubben har lagt ned et grundig forarbeid for å sikre seg Heggem. Han hentes til Liverpool for å spille høyreback, og jeg er overbevist om at Liverpool kjøper ham for å bruke ham, sa proffagent Erik Solér.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer