Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veigar-avbrekket kan bli tolv uker

Gunnarsson har en ekstra skade i ankelen.

LANGVARIG? Stabæks Veigar Pall Gunnarson gikk av banen med skade under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Stabæk søndag kveld. Nå kan skaden være mer alvorlig enn først antatt.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
LANGVARIG? Stabæks Veigar Pall Gunnarson gikk av banen med skade under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Stabæk søndag kveld. Nå kan skaden være mer alvorlig enn først antatt. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Veigar Pall Gunnarssons ankelskade kan i verste fall sette ham ut av spill i tolv uker.

I går viste de første undersøkelsene at Stabæk-angriperen hadde pådratt seg et avrevet leddbånd, men dagens MR-undersøkelse avslørte mer trøbbel i ankelen.

- Skaden tar seks uker å rehabilitere, men han har en tilleggsskade i et annet leddbånd i ankelen. Leddet er derfor mer ustabilt enn jeg liker. Da kan det ta seks uker til, sier medisinsk ansvarleg Arne Røde i Stabæk til NRK.

Likevel håper Stabæk at skaden skal leges såpass godt at Gunnarsson kan være på banen igjen i mai.

- Med den rehabiliteringen vi nå er i gang med håper vi at han vil være tilbake på banen om seks uker, seier Arne Røde til NRK.

Veigar Pall Gunnarsson har ennå ikke rukket å spille en hel tippeligakamp for Stabæk i comebacket etter oppholdet i fransk toppdivisjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!