Veigar på vei vekk fra Stabæk

Er så godt som klar for Nancy.

(Dagbladet.no): Den islandske playmakeren Veigar Pall Gunnarsson (28) er nå nærmest klar for en overgang fra Stabæk til franske Nancy.

Alt som gjenstår nå, er medisinsk sjekk og framforhandling av personlig kontrakt. 

- Det regner vi med at går temmelig greit. Dersom Veigar blir enig med Nancy om sine betingelser, drar han nedover til Frankrike fra begynnelsen av januar, sier Stabæks sportsdirektør, Lars Bohinen, til stabak.no.

Stabæk og Nancy er i prinsippet enig seg imellom, bare det formelle gjenstår. Dermed ligger det an til at bærumklubben mister en av sine viktigste spillere like over nyttår.

- Vi er naturligvis lei oss for å miste en bidragsyter som Veigar, ingen tvil om det. Det er mange faktorer som gjør at vi nå velger å selge, forklarer han, og trekker fram økonomi som en av årsakene.

Han er likevel ikke bekymret for at Stabæk med dette selger seg fra gods og gull.

- Sportslig sett har vi allerede Veigars erstatter inne i Espen Hoff, men vi skal naturligvis se på muligheter for å forsterke oss i løpet av vintervinduet. Ingen skal ta dette som et tegn på at vi selger oss fra neste års ambisjoner, sier Bohinen.

FRANKRIKE NESTE: Veigar Pall Gunnarsson forlater høyst sannsynlig norsk fotball til fordel for Frankrike. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX
FRANKRIKE NESTE: Veigar Pall Gunnarsson forlater høyst sannsynlig norsk fotball til fordel for Frankrike. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX Vis mer
MÅLGARANTIST: Veigar Pall Gunnarsson har bidratt med både mange mål og mange målgivende i Stabæk-trøya.