Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veigar-smell før Norge-møtet

- Blir antakelig klar. Dessverre, sier Stabæk-fysioen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Lillestrøm - Stabæk 1-1. Like før full tid mot Lillestrøm måtte Stabæks Veigar Páll Gunnarsson gi seg grunnet en smell i høyre legg.

Idet vi står foran en lang tippeligapause, er ikke dette vanligvis sportsnytt av betydning i Norge. Men det er litt annerledes nå, fem dager før Island og Gunnarsson møter Norge til VM-kvalifiseringskamp på Ullevaal på lørdag.

- Jeg fikk en smell i muskulaturen da jeg ble truffet av kneet til Khaled Mouelhi. Men jeg tror det går bra, sier den målfarlige og målskapende angriperen fra sagaøya.

Fysioen: - Blir dessverre klar

Det samme sier Stabæks fysioterapeut Tor Østhagen til Dagbladet.no.

- Vi sjekker ham på Stabæk-klinikken i morgen formiddag, men det virker bare som en liten legghøne. Han blir nok klar i løpet av et par dager, i god tid før landskampen mot Norge. Dessverre, ler Østhagen.

Men heldigvis for Gunnarsson, som gleder seg storlig til møte med Norge.

- Når jeg nå omsider er tatt ut på landslaget, hadde det vært veldig kjipt å miste den kampen mot Norge, sier den 28 år gamle playmakeren.

SKADD: Veigar Páll Gunnarsson sliter med en smell i høyre legg, men kommer seg nok - dessverre - i tide til VM-kvalikmøtet med Norge. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
SKADD: Veigar Páll Gunnarsson sliter med en smell i høyre legg, men kommer seg nok - dessverre - i tide til VM-kvalikmøtet med Norge. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer

- Norge sterkest på papiret

Han tror fedrelandet hans har gode muligheter mot landet han bor og jobber i.

- Norge er nok litt sterkere på papiret, men på en god dag kan vi slå dere. Dere har noen flere stjerner, men vi har den største, smiler Gunnarsson - som for sikkerhets skyld spiller i samme posisjon som Eidur Gudjohnson.

- Derfor tar jeg for ingen måte for gitt at jeg starter kampen, sier han ydmykt.

Det skal Norge i så fall være veldig godt fornøyd med.

image: Veigar-smell før Norge-møtet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!