Vekker avsky: - Jeg orker ikke mer

Amnesty reagerer kraftig på at Saudi-Arabias kronprins er i ferd med å kjøpe fotballklubben Newcastle. BT-kommentator bryter med laget han har fulgt i 25 år.

MEKTIG SELSKAP: Kronprins Mohammed bin Salman (t.v.) er her sammen med FIFA-president Gianni Infantino og Russlands predisent Vladimir Putin under fotball-VM i 2018. Foto: Alexey DRUZHININ/AFP/NTB Scanpix
MEKTIG SELSKAP: Kronprins Mohammed bin Salman (t.v.) er her sammen med FIFA-president Gianni Infantino og Russlands predisent Vladimir Putin under fotball-VM i 2018. Foto: Alexey DRUZHININ/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«For min del er det slutt. Etter 25 år orker jeg ikke mer».

Ordene tilhører Bergens Tidende-kommentator og Newcastle-supporter Morten Myksvoll, som har skrevet en kommentar med tittelen «Selv ekte kjærlighet kan ta slutt».

De fleste Newcastle-supporterne hadde nok håpet at en årelang kamp for å bli kvitt klubbeier Mike Ashley (55) endelig snart er over. Samtidig får mannen som trolig blir klubbens nye hovedeier virkelig folk til å bedømme sitt moralske kompass.

- Det er en tanke som har modnet litt, der jeg tidligere har kunnet sagt at dette nødvendigvis ikke blir noe av. Det kan jeg ikke si nå. Da må jeg ta stilling til det for min del, sier Myksvoll til Dagbladet.

For det har stadig vært rykter knyttet til Newcastle, så mange rykter, at det har vært umulig å ta dem for god fisk. Nå tyder mye på at et salg endelig er på trappene. For Myksvoll blir det umulig å skille mellom politikk og sport.

Rik kronprins

Amanda Louise Staveley (47) skal ifølge rapportene fra engelske medier ha lagt inn en bud på 300 millioner pund (i underkant av fire milliarder kroner) via PCP Capital Partners, firmaet til den engelske finanskvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer