NBA

Vekker oppsikt:
- Hva gjør han!?

Kevin Love (32) fikk flere til å sperre opp øynene i nattas kamp mellom Cleveland Cavaliers og Toronto Raptors.

STOPP: Flere sperret øynene opp da Cleveland Cavaliers-spiller, Kevin Love, gjorde dette i NBA-kampen mot Toronto Raptors. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Under nattas NBA-kamp mellom Cleveland Cavaliers og Toronto Raptors var det flere som måtte klø seg i hodet da Cavaliers-stjerne Kevin Love rett og slett så ut til å gi opp.

Med under minuttet igjen av den tredje omgangen hadde nemlig Love fått nok da Raptors ledet 76-70.

Da dommeren kastet ballen til Love for å få spillet i gang, klasket den rutinerte stjerna ballen oppgitt inn på banen uten mål eller mening.

Dermed kunne Raptors' Stanley Matthews enkelt spille videre til Malachi Flynn, som fikset tre nye poeng og økte Raptors' ledelse.

GA OPP?: I løpet av kampen mellom Cleveland Cavaliers og Toronto Raptors ser det rett og slett ut til at Kevin Love gir opp. Foto: Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports
GA OPP?: I løpet av kampen mellom Cleveland Cavaliers og Toronto Raptors ser det rett og slett ut til at Kevin Love gir opp. Foto: Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports Vis mer

- Hva er det Kevin Love gjør? Herregud, det der er rart, utbrøt kommentatoren da reprisene gikk over skjermen, mens man tydelig kunne se Love snakke til benken.

Love spilte ikke i den fjerde og siste omgangen av kampen som til slutt endte 112-96 i favør laget fra Toronto. Deretter skal det forekommet et oppvaskmøte i garderoben i etterkant.

- Du må nesten spørre Kevin hvorfor han gjorde det. Han har beklaget til lagkameratene sine, og vi lar dette ligge, forklarte Cavs-trener J.B. Bickerstaff til Cleveland.com etter kampen.

Selv skal Love ha nektet å snakke med pressen etter oppgjøret, melder Cleveland.com-journalist Chris Fedor på sin Twitter-konto.

Hendelsen har gått sin gang på sosiale medier der ulike mediestasjoner, så vel som supportere har gitt Love stryk for oppførselen sin.

Blant annet er det en bruker som har dratt fram Loves kontrakt, der det kommer fram at han tjener 31,3 millioner dollar i løpet av 2020/2021-sesongen. Kontraktsdetaljene til Love er blant tilgjengelig over HoopsHype.

- Kevin Love blir betalt 31,3 millioner dollar denne sesongen. Det betyr at han ble betalt 1330 dollar (rundt 14.000 kroner) for dette sekundet med galskap, skriver brukeren.

Det har lenge gått rykter rundt Loves framtid i Cavaliers, og at det kan ha vært aktuelt å bytte ham. En som legger merke til Loves manglende interesse for å bli værende i Cleveland er tidligere spiller Brendan Haywood.

- Dersom «jeg hater å være her» var en person, skriver Haywood på sine Twitter-konto, og linker til videoen av Love.

32-åringen ble hentet til Cavs fra Minnesota Timberwolves i 2014 for å danne en fryktet trio med LeBron James og Kyrie Irving. De gikk hele veien og vant NBA Championship i 2016.

Siden har James tatt turen til Los Angeles Lakers, mens Irving byttet ut Cleveland med Boston Celtics, før han seinere har signert for Brooklyn Nets. Både Nets og Lakers anses som favoritter til å ta seg til NBA-finalen.

Cavaliers og Love, på sin side, ligger ikke an til å nå sluttspillet i NBA denne sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer