Johannes Thingnes Bø doping

Vekker oppsikt i utlandet

Johannes Thingnes Bø lover ikke å feige ut lenger. Det blir godt tatt imot internasjonalt.

HETSET: Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø stod ikke høyt i kurs hos den russiske fansen etter at de langet ut mot den russiske gullvinneren på sprinten i VM sist vinter. Men dengang var det bare storebror Tarjei som egentlig var modig. VIDEO: Kristoffer Løkås/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORLEDEN var den norske skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø oppslag på «Inside the Games». Dette internasjonale nettstedet er som regel de første til å fange opp hvilke nyheter som kommer til å prege den globale idretten framover. Og nå fant de en nyhet i Dagbladet som kommer til å endre den dopingherjete skiskytingen:

  • Den beste løperen varslet et oppgjør med all svindelen.

- Det handler om å prøve å ta de vanskelige spørsmålene av og til, og ikke sno seg unna; selv om det er det som er mest effektivt for sine egne resultater og forberedelser, sa Johannes til oss i den saken, like ærlig som han alltid har vært om det meste.

Bortsett fra det vonde som i tiår har plaget hans egen sport. Der har vår beste mann holdt seg unna, og latt de andre stjernene ta smellen.

Mens Martin Fourcade og Gabriela Koukalová modig tok oppgjør med jukset, prioriterte Johannes Thingnes Bø sin egen sportslige utvikling.

Det skjer ikke lenger.

SEINEST sist vinter da dramatikken rundt den tidligere dopingutestengte russiske stjernen Aleksandr Loginov skaket verdensmesterskapet i Anterselva, var det storebror Tarjei som måtte forklare konsekvensen av sportens unnfallenhet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer