Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vekker oppsikt med nedrykk-uttalelser på klubbens tunge dag

Lescott provoserer igjen.

PROVOSERER: Aston Villas Joleon Lescott mener spillerne kanskje slapper mer av nå som nedrykket er et faktum. Foto: NTB Scanpix
PROVOSERER: Aston Villas Joleon Lescott mener spillerne kanskje slapper mer av nå som nedrykket er et faktum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Manchester United-spiss Marcus Rashford ble matchvinner mot Aston Villa tidligere i dag, sørget han samtidig for at Birmingham-klubben må ta den tunge veien ned i Championship.

Tabelljumboen har vært et trist syn denne sesongen, og noen eksperter mener det er den svakeste utgaven av en klubb noensinne i Premier League-sirkuset.

Villa-midtstopper Joleon Lescott gjorde seg ikke akkurat populær blant egne fans etter kampen, da han snakket om nedrykket.

- Vi visste før kampen hva vi måtte gjøre, men det er ikke lett å komme til Old Trafford uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Gjennom kampen viste vi en stolthet som det ikke har vært nok av denne sesongen, sier Lescott, som mener det kan være en lettelse for spillerne å «endelig» rykke ned, etter at det har ligget i kortene en god stund.

- Det handler om resultater, så uansett hvordan vi spilte i dag hadde vi rykket ned. Vi må finne en måte å bryte denne tapsrekka på. Nå som det er bekreftet (nedrykket journ.anm.) fjerner det kanskje litt av byrden, slik at vi kan gi fansen det de fortjener, gode forestillinger, sier Lescott ifølge The Telegraph.

Det spørs om den uttalelsen faller i god jord hos Aston Villa-fansen.

Det er heller ikke første gang Lescott har provosert. Han skrøt blant annet av luksusbilen sin like etter 0-6-tapet for Liverpool i februar.

Etter en liten storm på forsvarsspillerens Twitter-konto, kom han med en forklaring om at bildet ble sendt ved en feil.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart