Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vekker oppsikt med rådyr klokke

Johannes Thingnes Bø sanker inn seier etter seier med en rådyr klokke rundt armen, men han vil ikke snakke om klokka - inntil videre.

MYSTISK: Denne klokka har Johannes Thingnes Bø konkurrert med de siste verdenscuprennene, men stryningen ønsker ikke å la seg intervjue om det før på nyåret. Foto: NTB Scanpix
MYSTISK: Denne klokka har Johannes Thingnes Bø konkurrert med de siste verdenscuprennene, men stryningen ønsker ikke å la seg intervjue om det før på nyåret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I diverse fora har flere lagt merke til klokka som 26-åringen har gått med i de siste verdenscuprennene.

Klokka ser ut til å være av typen Richard Mille, mer spesifikt RM 67-02, som prissettes til et sted mellom 1,3 og 2 millioner kroner.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Johannes Thingnes Bø har aldri lagt skjul på at han er en klokkeentusiast, men verdenscuplederen svarer «ingen kommentar» på spørsmål om hvilken klokke det er og om det er han selv som har kjøpt den.

Beskjeden viderebringes til Dagbladet av Emilie Nordskar, kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund, som opplyser at Thingnes Bø kan fortelle mer på nyåret.

VANT OVERLEGENT: Johannes Thingnes Bø vant jaktstarten i Annecy etter en maktdemonstrasjon. Her fra siste stående. Video: NRK Vis mer

Klokkeentusiast

Stryningen snakket nylig om sin interesse for klokker da han, broren Tarjei og kona Hedda Dæhli Bø gjestet Min Kveld på TVNorge.

Da kunne de røpe at Thingnes Bø forsøkte å sjekke opp sin framtidige kone med Snapchat-bilder av luksus, deriblant logoen til en Rolex-klokke, uten særlig hell.

- Det var min første dyre klokke. Jeg hadde lyst til å vise den fram til Hedda for å imponere. Jeg ser i ettertid at det var helt idiotisk, men sånn er det. Man gjør ting i livet som man angrer på, sier Bø.

- Det er favoritthistorien min, sier broren Tarjei.

SVINDYR: Da Rafael Nadal vant French Open 2018, gjorde han det med en klokke verdt 725 000 dollar rundt armen. Foto: Dave Shopland / BPI / REX / NTB Scanpix
SVINDYR: Da Rafael Nadal vant French Open 2018, gjorde han det med en klokke verdt 725 000 dollar rundt armen. Foto: Dave Shopland / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer

Kjente partnere

I det siste er det derimot en Richard Mille-klokke som har prydet armen til skiskytteren under de siste verdenscuprennene.

Det sveitsiske klokkemerket har partnere som Fernando Alonso, Didier Drogba, Jackie Chan og Rafael Nadal.

Da sistnevnte vant French Open 2018 ble klokka hans en snakkis. Den typen var verdt hele 725 000 dollar, ifølge Forbes.

Tjener fett

Hvis Thingnes Bø har kjøpt klokka selv, byr det derimot neppe på noen problemer på pengefronten.

Forrige sesong ble han nemlig den skiskytteren som har tjent mest premiepenger på en sesong. Beløpet i verdenscupen endte på hele 460.900 euro, ifølge TV 2.

- Er det så mye? Å, herlighet. Det hadde jeg ikke trodd. Det er en veldig høy sum, sa Thingnes Bø til NTB da de fortalte ham at han hadde bikket 400.000 euro i premiepenger.

I skattelistene for 2018 var han oppført med en inntekt på over 6,5 millioner kroner, samt en formue på 1,4 millioner kroner.