Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut
TOPPTRENT: Sergio Ramos får mye oppmerksomhet for sitt siste bilde på Instagram. Reporter: Madeleine Liereng Vis mer

Vekker oppsikt

Sergio Ramos (34) fyrer opp Real Madrid-fansen før de kan sikre ligagullet i kveld. Lagkameratene reagerer på bildet.

At fotballspillere har en ganske ålreit fysikk er en kjent sak. Tidligere har kroppen til Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Martin Ødegaard fått flere til å måpe. Spesielt de to siste gjennomgikk store forandringer etter at de signerte for Real Madrid.

Denne gangen er det Sergio Ramos' tur til å stjele oppmerksomheten. I en fersk Instagram-post overlater han lite til fantasien.

- Det er vår tur nå. Kom igjen, skriver Ramos.

Målrettet

34-åringen, som har prestert på toppnivå i 16 år, har tidligere snakket om viktigheten av å ha et strengt og effektivt treningsregime:

- Jeg står opp hver dag med et ønske om å forbedre meg. Sånn har det vært siden jeg var ung. Jeg er ikke ute etter anerkjennelse. Alt jeg har fokus på er å finne metoder som gjør at jeg kan forbedre meg, fortalte Ramos til UEFA tidligere i år.

Han mener også at treningstimene han legger ned er viktig for de andre på laget.

- Du må gi alt på trening for å kunne forlange det samme av de unge på laget. Jeg er glad for å være en rollemodell, men det kommer med et ansvar.

FINTET RAMOS: Martin Ødegaard skal la Real Madrid-stjerna Sergio Ramos få høre om driblingen. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

Reagerer

Det er neppe noen som tviler på at Ramos tar ansvar, men det siste bildet viser i all tydelighet hvor ekstrem fysikken er. Bildet har også fått flere av lagkameratene til å komme med noen vennlige stikk i retning kapteinen:

- Wow, skriver brasilianske Vinícius Júnior.

Lucas Vázquez gikk for en mer frekk variant, og kom med en rask jab til Ramos:

- Slutt med alle filtrene, skriver den spanske 29-åringen spøkefullt.

- Er du seriøst 34 år? spør La Ligas offisielle Instagram-konto.

Også den spanske avisa AS bruker bildet på dagens forside:

Gullhåp

Anledningen for Ramos bilde er at Real Madrid kan sikre ligagullet hvis de vinner mot Villarreal i kveld.

Med to kamper igjen er avstanden ned til Barcelona fire poeng, så det skal et lite under til for at hovedstadsklubben ikke sikrer seg sitt 33. La Liga-mesterskap.

For Real Madrid vil ligagullet likevel være en stor lettelse. 2019-sesongen ble avsluttet uten ligagull og et ydmykende tap mot Ajax i Champions Leagues åttendedelsfinale.

Like etter kom klubbikon Zinédine Zidane igjen, og han gjentok en rekke ganger i fjor at det viktigste denne sesongen var å vinne La Liga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!