«Den iranske Hulk»

Vekker oppsikt

I april gjør internettfenomenet Sajad Gharibi (30) sin debut i bokseringen. Det er ikke mot «hvem som helst».

SHOWMAN: Sajad Gharibi poserer. Foto: Skjermdump / Instagram: sajadgharibiofficial
SHOWMAN: Sajad Gharibi poserer. Foto: Skjermdump / Instagram: sajadgharibiofficial Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sajad Gharibi, alias «den iranske Hulk», har tatt internett med storm. Den siste uka har han lagt ut flere videoer på sin Instagram-konto, der han viser sine 660 000 følger at han trener hardt før hans kommende boksedebut i april.

Gharibi vanvittige fysikk har fått mye oppmerksomhet før kampen. Iraneren skal ha en kroppsvekt på rundt 170 kilo.

Muskelbunten har tidligere preget nyhetsbildet, da han i 2016 meldte seg frivillig til de iranske styrkene som kjempet side om side med Assad-regimet mot IS i Syria.

DÅRLIG STEMNING: «Den iranske hulken» skal gå boksekamp mot Martyn Ford i London i april. Video: Rødt Kort. Vis mer

Kalles «fake»

Folk har sperret øynene opp etter at han i en av hans mange treningsvideoer slåss alene mot fire andre menn. Du kan se videoen her, som har bildeteksten «Jobb hardt i stillhet og la suksessen gjøre støyen. Hei, «pretty boy», nyt dine siste dager. Jeg kommer til London»

Videoen skal ha blitt bombardert med kommentarer hvor folk kritiserer bokseteknikken til Gharibi, og kaller det hele et eneste stort PR-stunt. Kommentarfeltet på innlegget er nå deaktivert.

Mannen han sikter til i innlegget er hans kommende motstander, ingen ringere enn skuespiller og Hollywood-stjerne Martyn Ford (39). Han har blant annet spilt i Fast & Furious og den prisbelønnede filmen Kingsman: The Golden Circle.

STJERNE: Martyn Ford har flere talenter. Nå skal han i bokseringen. Foto: Shutterstock editorial
STJERNE: Martyn Ford har flere talenter. Nå skal han i bokseringen. Foto: Shutterstock editorial Vis mer

«Verdens skumleste mann»

Selv om han skal opp mot «den iranske Hulk», ser det ikke ut til at 39-åringen er nevneverdig nervøs før kampen. Ford har nemlig sitt eget kallenavn, «Verdens skumleste mann».

- Jeg har absolutt ingen anelse om hva han gjør, men jeg vil si dette. Jeg trener på å rive av hoder. Mentalt og fysisk vil jeg være klar til å eksplodere fullstendig, skriver Ford på sin Instagram-konto.

- Seieren er i mine øyne er uunngåelig, men hvordan jeg vinner er det som motiverer meg til å jobbe hardere hver dag, fortsetter han og oppfordrer fansen til å kjøpe billetter.

Kampen skal etter planen finne sted i O2 Arena i London, 2. april.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer