Darwin Nunez

Vekker oppsikt

Liverpools nye juvel setter fyr på sosiale medier med et bilde.

FISK OG VASKEBRETT: Darwin Nunez/darwin_n9/Instragram
FISK OG VASKEBRETT: Darwin Nunez/darwin_n9/Instragram Vis mer
Publisert

Liverpools nysignering Darwin Nunez (23) banket inn fire mål på en omgang mot Leipzig i forrige uke.

Det er ikke bare på banen uruguayaneren vekker oppsikt.

På Liverpool-troppens fisketur under treningsleiren i Østerrike, får Nunez vist fram et sett magemuskler som få Premier League-spillere kan matche.

Bildet som portugiseren postet på Instagram, har blitt en slager i britisk presse og i sosiale medier.

På fotoet poserer Nunez mens han holder opp en gigantisk fisk. Men det er ikke først og fremst fiskefangsten som får oppmerksomhet.

Liverpool-fansen har gått bananas i omtalen av Darwins fysikk og kroppsbygning, ifølge Daily Mail.

«Darwin er et monster fysisk!», skriver én.

En annen melder at «Nunez' magemuskler er uvirkelige.»

«Absurd» er en annens reaksjon på fisketur-bildene, ifølge The Sun.

- Overgår Salah

Lagkamerater som Roberto Firmino og Alisson Becker som poserer sammen med ham på et annet bilde, ser ut som skolegutter i forhold.

GJENGEN: Liverpool-gjengen dro på fisketur under treningsleiren i Østerrike. Fra venstre keepertrener Claudio Taffarel, Roberto Firmino, Alisson Becker, Nunez, Luis Diaz og Kostas Tsimikas. Foto: Darwin Nunez/darwin_n9/Instragram
GJENGEN: Liverpool-gjengen dro på fisketur under treningsleiren i Østerrike. Fra venstre keepertrener Claudio Taffarel, Roberto Firmino, Alisson Becker, Nunez, Luis Diaz og Kostas Tsimikas. Foto: Darwin Nunez/darwin_n9/Instragram Vis mer

Andre drar sammenligningen med en annen Liverpool-profil.

«Trodde ikke det kunne være en mer velbygd og veltrent spiller enn Salah. Men Darwin overgår ham», twitrer en fan, ifølge Daily Mail.

Salah er selv kjent for å ha et formidabelt vaskebrett av en mage, senest dokumentert av ham selv gjennom flere bilder postet fra ferien i Egypt i sommer.

UFORSIKTIG: Liverpool-stjerna Mohamed Salah skal ha blitt coronasmittet etter dette. Video: NTB / Abdallah.ali22. Vis mer

Ble mobbet

Nunez har litt å bevise i klubben, med prislappen på 85 millioner pund, over en milliard norske kroner. Det tok ikke lang tid etter overgangen før Nunez ble et realt mobbeoffer.

Svake prestasjoner i de to første treningskampene og noen direkte klønete avslutninger fanget opp av fotografer på Liverpool-trening, fikk meldingene til å gå om at klubben hadde kjøpt katta i sekken.

Men så slo Nunez til med en praktkamp mot Leipzig, der han scoret fire av måla i Liverpools 5-0-seier. Og nå, med et lite bilde på sosiale medier attpåtil, er han plutselig veldig i vinden.

Liverpool møter Red Bull Salzburg i kveld. Lørdag møter klubben Haalands City i tradisjonsrike Community Shield, oppgjøret mellom vinneren av Premier League og FA-cupen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer