Avis: - Tonnevis av tatoveringer

Vekker oppsikt

Isak Hansen-Aarøen (17) fra Tromsø gjorde seg bemerket på flere måter da han debuterte for Manchester United i går. - Han har tonnevis av tatoveringer, skriver storavis.

BLIKKFANG: Isak Hansen-Aarøen kom innpå de siste sju minuttene for Manchester United. Foto: NTB
BLIKKFANG: Isak Hansen-Aarøen kom innpå de siste sju minuttene for Manchester United. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Rayo Vallecano 1-1

MANCHESTER (Dagbladet): Cristiano Ronaldo (37) stjeler overskriftene etter at Manchester United spilte 1-1 mot Rayo Vallecano på Old Trafford i går.

Men for 17 år gamle Isak Hansen-Aarøen ble kampen en stor begivenhet. Nordmannen kom innpå de siste sju minuttene og fikk debuten sin for storklubben.

STOR DAG: Isak Hansen-Aarøen gjør seg synlig på banen med alle tatoveringene. Foto: NTB
STOR DAG: Isak Hansen-Aarøen gjør seg synlig på banen med alle tatoveringene. Foto: NTB Vis mer

Dette er ikke hovedoverskriftene i England i dag. Men storavisa The Sun omtaler debuten med bred pensel.

- Manchester Uniteds unggutt, Isak Hansen-Aarøen, ga en smakebit på talentet sitt med en kort opptreden på Old Trafford, heter det.

- Den høyt rangerte 17-åringen fra Norge har tonnevis av tatoveringer, og det er ingen aldersgrense for å få dem i hjemlandet hans. Hansen-Aarøen kom inn som innbytter i sluttfasen og erstattet Tahith Chong. United-fansen håper midtbanespilleren kan sette sitt stempel på banen denne sesongen, skriver avisa, med referanse til tatoveringene.

BESKJEDER: Manager Erik ten Hag gir sine instrukser før Isak Hansen-Aarøen slipper utpå. Foto: NTB
BESKJEDER: Manager Erik ten Hag gir sine instrukser før Isak Hansen-Aarøen slipper utpå. Foto: NTB Vis mer

Hansen-Aarøen debuterte for A-laget til Tromsø som 15-åring i 2020. Samme år ble han hentet til akademiet til United. På den tida var Ole Gunnar Solskjær manager i klubben.

Han spås en lovende framtid. Han er fortsatt svært ung, men i går fikk Old Trafford anledning til å stifte bekjentskap med nordmannen.

MED BALLEN: Isak Hansen-Aarøen fikk vist noe av det han er god for. Foto: NTB
MED BALLEN: Isak Hansen-Aarøen fikk vist noe av det han er god for. Foto: NTB Vis mer

Ronaldo spilte de første 45 minuttene av kampen. Han stakk fra stadion ti minutter før slutt, noe som skapte umiddelbare reaksjoner. Det er usikkert om han fikk tillatelse til dette eller bare gjorde det.

Manager Erik ten Hag holdt ikke pressekonferanse etter kampen. Han uttalte seg heller ikke om hendelsen til Uniteds TV-kanal.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer