EM - banestorming:

Vekker reaksjoner

Belgia slo Finland med god margin mandag kveld, men det er banestormeren mot slutten av kampen som har vekket mest oppmerksomhet.

STORMET: En kvinne stormet banen under EM-kampen mellom Belgia og Finland. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Fotball-EM 2021

EM-program

Belgia fosser videre i EM, og slo mandag kveld Finland 2-0 på Gazprom Arena. Dette resultatet førte til at Danmark sneik seg opp på andreplass, med sin seier over Russland.

Men i etterkant av Finland-Belgia, er det ikke det sportslige som har stått i fokus i media.

Da kampen gikk inn i overtida skjedde nemlig det som ofte skjer i store mesterskap.

SKRIFT: Banestormeren hadde en tydelig beskjed på klærne sine under kampen mellom Belgia og Finland. FOTO: Reuters
SKRIFT: Banestormeren hadde en tydelig beskjed på klærne sine under kampen mellom Belgia og Finland. FOTO: Reuters Vis mer

Banestorming var igjen et faktum.

En lettkledd russisk kvinne kom seg nesten til midtsirkelen, før hun ble tatt hånd om av sikkerhetsvakter og geleidet vekk fra banen i St. Petersburg.

EM-morgen: Et rykende ferskt EM-morgen er servert - den tolvte i rekken. Vel bekomme. Video: Rødt Kort. Vis mer

Banestormeren hadde på seg en slags badedrakt med skriften «WTF COIN», som er en type kryptovaluta. Hun reklamerte også med nettadressen for dette på drakten.

Men det er ikke bare selve promoteringen som har skapt reaksjoner.

På Twitter vekket det sterke reaksjoner omkring hendelsen. Folk reagerte på at kameraene ikke valgte å fokusere på banestormeren, mens da Eriksen falt om var det fullt fokus på både han og hans gråtende kone.

Kritikken er så langt ikke blitt besvart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer