Mike Tyson

Vekker uro

Nye bilder og uttalelser av Mike Tyson (56) vekker uro.

BILDENE VEKKER OPPSIKT: Nye bilder av Mike Tyson har vekket uro om helsa til bokselegenden. Foto: Punit Paranjpe / AFP / NTB
BILDENE VEKKER OPPSIKT: Nye bilder av Mike Tyson har vekket uro om helsa til bokselegenden. Foto: Punit Paranjpe / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere proffbokseren Mike Tyson har mildt sagt levd et innholdsrikt liv. 56-åringen regnes som en av tidenes største boksere, og er kjent for å skape overskrifter både i og utenfor ringen.

Nå er han i medienes søkelys igjen, men denne gangen er det ingen sprø sprell som er årsaken.

Tyson skal nemlig ha blitt avbildet i en rullestol på en flyplass i Miami. Bildene har ført til spørsmål rundt amerikanerens helse.

Nylige uttalelser fra Tyson selv har også bidratt til at det nå vekkes uro.

På sin egen podkast «Hotboxing with Mike Tyson», kom 56-åringen med noen bekymrende utsagn.

- Vi må alle dø en dag, så klart. Når jeg ser meg i speilet og ser de små flekkene i ansiktet mitt, tenker jeg: «Wow, det betyr nok at jeg går ut på dato snart.», sa legenden for en drøy måned siden.

KNOCKOUT: Bokselegenden Mike Tyson gikk til angrep på en medpassasjer under en flytur onsdag 20.april. Nå politietterforskes hendelsen. Video: TMZ via NTB Vis mer

Tidligere i sommer ble Tyson også observert i New York med en stokk. TMZ kunne likevel rapportere at Tyson ikke hadde noen nye plager, men at stokken var relatert til en ryggskade han har slitt med over lengre tid.

Siden Tyson la opp som proffbokser har han vært involvert i en rekke kontroverser. Så seint som i 2022 ble han filmet mens han banket opp en flypassasjer, som Tyson mente trakasserte ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer