Vekket av fyllebråk

Det svenske skilaget ble vekket av festglade hotellgjester i natt.

BLE VEKKET: Ebba Andersson. Foto: NTB
BLE VEKKET: Ebba Andersson. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Se verdenscupen i langrenn fra Lillehammer på TV 2 Direkte og TV 2 Play hele helgen.

LILLEHAMMER (Dagbladet): Snøen og førjulsstemningen har lagt seg over OL-byen Lillehammer.

Samtidig som verdens beste langrennsutøvere kriger om verdenscuppoeng, har andre fokus på å danse inn i nattens mulm og mørke akkompagnert av litt slalåmbrus.

Det fikk det svenske skilandslaget merke i natt. De fleste utøverne bor på Scandic Lillehammer, og i natt ble Ebba Andersson og Emma Ribom plaget av noe så uvanlig som et sjøslag på innlandet.

MAKTDEMONSTRASJON: Johannes Høsflot Klæbo befestet sin posisjon som verdens beste skiløper, Kristine Stavås Skistad forlot arenaen i skuffelse og den slovenske sprinteren Eva Urevc sender et skremmeskudd på sosiale medier. Video: Løkås/Haarstad. Foto: Bjørn Langsem. Klipp: Bilder fra TV 2 Vis mer

De to hadde rukket å sovne, men etter midnatt ble de vekket:

- Det var en skikkelig fest utenfor rommet vårt i natt. Det var brutalt, sier Emma Ribom til Viaplay, gjengitt hos Expressen.

Ribom, som deler rom med Ebba Andersson, forteller at sistnevnte ble sendt ut i gangen for å se hva som foregitt.

PLAGET: Emma Ribom. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PLAGET: Emma Ribom. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

De festglade holdt på til halv to, så den duoen fikk omsider lagt seg for å lade opp til dagens TV 2-sendte 20 kilometer fellesstart.

Norge bor på det samme hotellet som Sverige. Dagbladet har vært i kontakt med den norske mediesjefen Gro Eide, og hun hadde ikke hørt at noen av de norske utøveren ble plaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer