HVORFOR INGEN ANKE, KENNY: Kenny Dalglish og Liverpool har hele tiden vært uenig med dommen til FA mot Luis Suarez. - Vel, hvorfor anket de ikke da? sier Alex Ferguson. Foto: Reuters / Darren Staples / Scanpix
HVORFOR INGEN ANKE, KENNY: Kenny Dalglish og Liverpool har hele tiden vært uenig med dommen til FA mot Luis Suarez. - Vel, hvorfor anket de ikke da? sier Alex Ferguson. Foto: Reuters / Darren Staples / ScanpixVis mer

- Vel, hvorfor anket de ikke da?

Ferguson mener Liverpool har snakket for mye om Suarez-dommen.

LIVESTUDIO: Følg Manchester United - Liverpool fra kl. 1345 i vårt livestudio.

(Dagbladet): Alex Ferguson stusser over at Liverpool ikke anket den knusende FA-dommen mot Luis Suarez hvis de var uenige i den.

Urugayaneren ble idømt åtte kampers karantene etter 1-1-oppgjøret i september for et rasistisk utsagn mot Patrice Evra.  Liverpool reagerte kraftig på dommen.

- Det var fint å ha ham tilbake. Han skulle aldri vært ute i utgangspunktet, sa Dalglish etter uavgjort mot Tottenham mandag.

Hvorfor ingen anke? På gårsdagens pressekonferanse ble Ferguson konfrontert med Dalglish' kommentar etter Spurs-kampen, og skotten svarte med et et spørsmål.

- Vel, hvorfor anket de ikke da? Jeg tror det er best å legge det hele bak seg. Vi har andre ting å tenke på, for eksempel å ta igjen City i ligaen og begynne å forberede oss på Europa League-kampene, sa Ferguson ifølge The Guardian.

Skotten la også til:

- Vi fokuserer bare på kampen. De (Liverpool) har sagt mye, har de ikke? Men vi har holdt tankene våre for oss selv fordi vi mente det var riktig å gjøre, sa Ferguson.

Tar de hverandre i hånda? Engelske medier har spekulert i om Evra vil ta Suarez i hånda før kampen mellom de to erkerivalene. Ferguson sier at han ikke har snakket med Evra om det.

- Det bekymrer vi oss ikke for, og det har vi aldri gjort. Vi fokuserer bare på selve kampen, sier Ferguson.

Suarez kommer trolig til å få høre det av United-fansen på Old Trafford i dag, men Kenny Dalglish tror urugayaneren vil takle presset.

- Hvis vi hadde hatt problemer med noen av spillerne våre ville de ikke vært i troppen. De er alle i troppen, sier Dalglish.

Suarez er forberedt på at han møter en heksegryte.

- Jeg vet det kommer til å bli anspent stemning når vi møter Manchester United, fordi jeg møter Evra igjen. Men jeg er vant til at motstanderens fans piper mot meg. Jeg håper at det ikke skjer noe uvanlig. Jeg må bare glemme det som har skjedd, sier Suárez.

HEKSEGRYTE: Liverpool-supporteren buet mot alt Patrice Evra foretok seg da lagene møtte si FA Cupen for drøyt to uker siden. Foto: EPA / Kerim Okten / Scanpix
HEKSEGRYTE: Liverpool-supporteren buet mot alt Patrice Evra foretok seg da lagene møtte si FA Cupen for drøyt to uker siden. Foto: EPA / Kerim Okten / Scanpix Vis mer