Vel, vel, Welbeck! Arsenal-spissen herjet i sin første kamp fra start siden mai

265 dager etter sin forrige fotballkamp var Danny Welbeck tilbake med et brak for Arsenal.

TOMÅLSSCORER: Danny Welbeck scorer sitt første av to mål mot Southampton, i det som var hans første kamp fra start på svært lang tid. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock 
TOMÅLSSCORER: Danny Welbeck scorer sitt første av to mål mot Southampton, i det som var hans første kamp fra start på svært lang tid. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Southampton-Arsenal 0-5 (0-3)

(Dagbladet): 8. mai 2016. Det var forrige gang Danny Welbeck spilte fra start for Arsenal.

Siden den gang har han slitt mye med skader. Tidligere denne måneden var han tilbake som innbytter. I dag spilte han fra start mot Southampton i FA-cupens fjerde runde, og Welbeck viste virkelig at han er tilbake for fullt med to scoringer og én målgivende pasning i 5-0-seieren.

- Welbeck har vært ute så lenge. Jeg forventet ikke at han skulle score med en gang han kom tilbake. Det viser at han har lyst til å gjøre det bra, sa Arsène Wenger til BBC etter kampen.

Både Arsenal og Southampton stilte med B-pregede mannskap. Ni av de 22 som spilte fra start var 21 år eller yngre. Både Arsène Wenger og Claude Puel gjorde ti forandringer hver på sine lag fra forrige kamp.

- Jeg er ansvarlig for dette tapet. Det er en vanskelig periode for oss med alle disse kampene. Det er ikke mulig å spille med det samme laget hver tredje dag, sa Southampton-manager Claude Puel til BBC.

-

Kald som en isbit

Da det var spilt et kvarter kom han alene med keeper Harry Lewis etter en nydelig gjennombruddspasning fra Lucas Pérez. Welbeck var kald som en isbit da han chippet ballen over 19-åringen Harry Lewis, via tverrliggeren og i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer