- Veldig dårlig dømmekraft hvis dette har skjedd

Martin Andresen varsler oppvask etter bytur før kamp.

SER PÅ SITUASJONEN: Vålerenga-trener Martin Andresen er skuffet etter at flere spillere skal ha vært på byen bare to døgn før Tippeliga-kamp. Nå varsler han oppvask.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
SER PÅ SITUASJONEN: Vålerenga-trener Martin Andresen er skuffet etter at flere spillere skal ha vært på byen bare to døgn før Tippeliga-kamp. Nå varsler han oppvask. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga-manager Martin Andresen mener det var «veldig dårlig dømmekraft» av egne spillere hvis en bytur to døgn før Aalesund-kampen, viser seg å stemme, skriver Aftenposten.

Kort tid etter 0-0-kampen hjemme mot Aalesund mandag, meldte NRK at flere VIF-spillere var ute på byen natt til søndag og drakk alkohol.

Oslo-klubben skal se nærmere på saken, og Andresen varsler oppvask internt om undersøkelsene viser at byturen faktisk skjedde.

- Vi må først sette oss inn i saken, så vil vi komme med en uttalelse på det senere. Vi skal ha spillere som er opptatt av å forbedre seg maks på å vinne kamper for Vålerenga. Det skal alle gjøre. Vi ønsker ikke å bruke energi på andre enn de spillerne som er villige til å gjøre det, sier Andresen til Aftenposten onsdag.

- Vi har aldri hatt problemer med sånne ting tidligere. Kontraktene sier noe om det, men så er det frihet under ansvar. Det er veldig dårlig dømmekraft hvis dette har skjedd, slår Vålerenga-manageren fast.

Vålerenga har hatt en turbulent sesong med flere skuffende resultater. Forrige uke fikk Andresen fornyet tillit, men det ble bare ett poeng i mandagens hjememkamp. Oslo-laget har kun tatt to poeng på sine fem siste oppgjør i eliteserien. Klubben ble også nylig slått ut av cupen mot førstedivisjonslaget Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer