TØFF BORTEKAMP:  Atlético borte venter for Olympiakos og Omar Elabdellaoui i kveld. Foto: NTB Scanpix /REUTERS/Alkis Konstantinidis
TØFF BORTEKAMP: Atlético borte venter for Olympiakos og Omar Elabdellaoui i kveld. Foto: NTB Scanpix /REUTERS/Alkis KonstantinidisVis mer

- Veldig få bortekamper er vanskeligere enn denne

Omar Elabdellaoui ser fram mot Atlético-kampen.

Olympiakos øyner plass i cupspillet, men onsdag venter knallhard bortekamp mot gruppeleder Atlético.

- Veldig få bortekamper er vanskeligere enn denne her. Det her blir skikkelig tøft, sier Omar Elabdellaoui til NTB.

Backen har spilt seg til fast plass på det greske storlaget.

- Skal vi få noe ut av denne Champions League-kampen, må vi prestere mot vårt beste alle mann, sier A-landslagsspilleren.

Vist at vi kan slå dem - Hva tenker du om mulighetene i Madrid?

- Vi vet alle hva som står på spill her. Får vi med oss poeng, er det opp til oss selv i siste kampen mot Malmö FF hjemme. Vi slo Atlético 3-2 hjemme og straffet dem veldig. Vi har vist at vi kan slå dem. Laget har veldig stor tro på dette, sier Oslo-gutten.

Atlético leder gruppe A med ni poeng. Olympiakos og Juventus følger med seks poeng, mens Åge Hareides MFF har tre poeng etter fire runder.

- Akkurat nå tenker jeg og laget bare på kampen mot Atlético. Men vi vet at om vi får med oss poeng, har vi veldig gode muligheter til å avansere, sier den hurtige backen.

Kvalitet overalt Han har fått mye ros etter innsatsen mot Juventus. Nå venter fjorårets finalist.

- Jeg har fått gleden av å spille mange kamper mot store lag i høst. Det er veldig gøy, og det er jo slike kamper en har lyst å spille, sier Elabdellaoui.

- Hva kan du fortelle om Atléticos fremste styrker?

- De har kvalitet overalt på banen og er veldig gode på dødballer. Det blir viktig å være solid der. For meg blir det veldig mye løping. Vi må bare godta at de kommer til å ha ballen mer. Selv må jeg være forsiktig med når jeg går fremover og godta at det blir jobbing defensivt enn offensivt. Det blir viktig å være aggressiv og god som førsteforsvarer, sier landslagsspilleren foran en av karrierens største oppgaver på Estadio Vicente Calderón i den spanske hovedstaden. (©NTB)