Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Veldig godt fornøyd

Thor Hushovds Credit Agricole ble nummer 7 på dagens lagtempo-etappe i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

US Postal Service med favoritten Lance Armstrong på laget, vant etappen. Hushovd og hans lagkamerater endte på delt 7. plass, 1 minutt og 32 sekunder bak US Postal.

- Dette var et godkjent løp. Vi er veldig godt fornøyd, og det er god stemning i laget, sier Thor Hushovd til TV2 etter endt målpassering.

Knallstart

Hushovd og Credit Agricole åpnet meget sterkt, og passerte 18 km med nest beste tid, sekundet bak Team Telekom. Laget tapte sekunder til neste tidspassering (44,5 km).

- Det var et veldig hardt løp. Men vi kjørte godt sammen, sier Hushovd, som var meget godt fornøyd med egen innsats også.

Credit Agricole kom i mål med fem mann. Ti km før mål var hele laget samlet.

Satser på spurtene

Grimstad-gutten har imponert så langt i årets Tour. Han ble nummer 18 på prologen, nummer 5 på 1. etappe, nummer 6 på 2. etappe og 11 på 3. etappe.

- Jeg føler meg veldig komfortabel i spurtene, og kommer til å satse alt på spurtene til vi begynner i Alpene, sier Hushovd.

Columbianeren Viktor Hugo Pena overtar den gule ledertrøyen. Det er første gang en columbianer er i den gule ledertrøyen i Tour de France. Det spanske ONCE-laget ble nummer to på etappen. Jan Ullrichs Bianchi-lag tok tredjeplassen. Dagbladet.no fulgte etappen direkte.

GODKJENT: Thor Hushovd ga seg selv og lagkameratene i Credit Agricole godkjent etter dagens etappe. Foto: SCANPIX
SEIERHERRE: Lance Armstrong førte US Postal til topps. Foto: AFP/SCANPIX