<strong>TIDLIG DUSJ:</strong> Det ble med én omgang for Ruben Kristiansen mot Makedonia. Her forsøker han å stoppe Mirko Ivanovski. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TIDLIG DUSJ: Det ble med én omgang for Ruben Kristiansen mot Makedonia. Her forsøker han å stoppe Mirko Ivanovski. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

- Veldig kjedelig

Ruben Kristiansens hjemmedebut for landslaget ble kortere enn planlagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Like før pause skulle Tromsøs hurtige venstreback dra av to mann. Han kom seg forbi den første, men da han skulle passere andremann hang knottene igjen. Dermed ble det en kraftig overtråkk og bare én omgang mot Makedonia.

- Det er selvsagt veldig kjedelig at det skulle ende på den måten. Det virka som det åpna seg masse rom i andreomgang, sier Kristiansen etter kampen, vel vitende om at det hadde vært ypperlige forhold for ham å boltre seg i.

Mister cupkampen I stedet ble det ispose og bandasje de siste 45, uten at nordlendingen gravde seg ned av den grunn.

- Jeg fikk jo spilt en omgang, jeg følte det gikk greit. Det var artig å debutere foran hjemmepublikummet. Jeg skulle gjerne bidratt mer offensivt, men når man klarer å trå over, så blir det vanskelig, ler 25-åringen.

Nå venter noen uker på sidelinja for backen. Selv visste han ikke noe om omfanget av skaden, men landslagslege Thor Einar Andersen hadde følgende å melde:

- Han må nok regne med et par-tre uker ute. Det er det som er vanlig ved sånne kraftige overtråkk.

Det betyr at neste ukes cupkamp mot Rosenborg på Lerkendal mest sannsynlig går i vasken for Kristiansen.

Brudd for Wæhler Også Kjetil Wæhler måtte forlate banen tidligere enn planlagt i dag. Han pådro seg et kragebeinsbrudd i duell med en Makedonia-spiller, og fikk attpåtil gult kort for situasjonen.

— Vi så med en gang at det var et brudd da vi kom ut på banen. Kjetil kan nok trene igjen om tre-fire uker, men han er en duellspiller, så han er nok ikke på banen igjen før om fire til seks uker. Vi skal ta røntgen nå, så får vi se, sa landslagslege Thor Einar Andersen.

Privatlandskamp

Norge - Makedonia 2-0 (1-0)
Ullevaal stadion, 8 756 tilskuere
Mål: 1-0 Per Ciljan Skjelbred (8), 2-0 Daniel Braaten (79)
Gule kort: Daniel Mojsov (30), Kjetil Wæhler (36)
Rødt kort: Boban Grncharov (60., to gule)

Norge (4-4-1-1): André Hansen (Sten Grytebust fra 88.) - Tom Høgli (Ruben Yttergård Jenssen fra 73.), Kjetil Wæhler (Tore Reginiussen fra 38.), Kim André Madsen, Ruben Kristiansen (Espen Ruud fra 46.) - Per Ciljan Skjelbred (Magnus Lekven fra 61.), Ardian Gashi, Christian Grindheim, Tarik Elyounoussi - Erik Huseklepp (Alexander Søderlund fra 84.) - Daniel Braaten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer