- Veldig overrasket over at Tevez slippes inn i varmen

Alsaker tror United har avgjort ligaen før «seriefinalen». - Det er syke greier.

JOKER ELLER IKKE?: I september i fjor trodde nok de fleste at Carlos Tevez hadde spilt sin siste kamp for Manchester City. Men onsdag kveld er han trolig tilbake på banen, når de lyseblå tar imot Chelsea på hjemmebane. På dagens pressekonferanse antydet Roberto Mancini at argentineren vil komme inn som innbytter. Foto:  (AP Photo/Dave Thompson/PA)
JOKER ELLER IKKE?: I september i fjor trodde nok de fleste at Carlos Tevez hadde spilt sin siste kamp for Manchester City. Men onsdag kveld er han trolig tilbake på banen, når de lyseblå tar imot Chelsea på hjemmebane. På dagens pressekonferanse antydet Roberto Mancini at argentineren vil komme inn som innbytter. Foto: (AP Photo/Dave Thompson/PA) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag kveld kan Carlos Tevez gjøre comeback for Manchester City, 175 dager etter at han angivelig nektet å la seg bytte innpå mot Bayern München.

Siden da har ikke argentineren vært en del av Citys kamptropp, men nå har både klubben og Tevez selv satt en strek over gamle uenigheter, ulovlige hjemreiser og bøter.

- En spiller som han trenger å spille, men 90 minutter er umulig nå. Om han kan spille en halvtime nå, så kan han være klar for en hel kamp om tre-fire kamper, sa manager Roberto Mancini på en pressekonferanse i dag - der han antydet at Tevez vil komme på banen i den uhyre viktige hjemmekampen mot Chelsea onsdag.

Den samme Mancini erklærte Tevez som persona non grata etter kampen mot Bayern München, og sa at han aldri kom til å spille mer for klubben, om han fikk bestemme.

Men i slutten av februar kom den unnskyldningen Mancini hadde ventet lenge på, og italieneren aksepterte den samtidig som han ønsket urokråka velkommen tilbake på treningsfeltet.

- Mister autoritet TV 2-kommentator Øyvind Alsaker mener Mancini spiller høyt ved å invitere Tevez inn igjen i det gode selskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer