- Veldig sannsynlig at jeg blir trener igjen

Semb svarte leserne om «Nye Norge», Nedved og spillere på stanga ved corner.

(Dagbladet.no): Playoffkamper er noe Nils Johan Semb vet alt om. For to år siden måtte han som landslagssjef gi tapt mot Spania over to matcher.

Etter hederlige 1-2 i Valencia, fikk Norge juling med 0-3 på Ullevaal og var ute av EM.

Nå tror han Norge igjen får det tøft, men anslår ikke Tsjekkia som mer enn 60 prosent favoritt til å nå VM.

- Norge kan slå dem gjennom å være gode på de vanlige norske ingrediensene: Stram defenisv struktur, bra kontringsspill og å være hissige på dødballer, svarte Semb i dagens nettmøte.

Han mener Pavel Nedved, som har bestemt seg for å gjøre comeback for Tsjekkia til playoff-kampene, er en av europas beste midtbanespillere.

- Han er en lederskikkelse som det tsjekkiske laget har savnet etter EM. Derfor har de ikke vært så imponerende i kvaliken de har gjennomført, sier Semb.

GIR RÅD? Nils Johan Semb styrte Norge i forrige playoff. Denne gangen har Åge Hareide sjansen til å få landslaget til et sluttspill. Foto: Scanpix
GIR RÅD? Nils Johan Semb styrte Norge i forrige playoff. Denne gangen har Åge Hareide sjansen til å få landslaget til et sluttspill. Foto: Scanpix Vis mer
AVSLUTTET MED SPANIA-TAP: Her ruslet Nils Johan Semb ut fra Ullevaal etter det forsmedelige 0-3-tapet mot Spania i playoff til EM i 2004.