- Veldig, veldig bittert

Erik Hoftun fortviler etter baklengsmålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Vi fulgte RBK - Maccabi Haifa direkte (Dagbladet.no, Rosenborg - Maccabi Haifa 2-1): Rosenborg gikk i kveld ut på Lerkendal og viste hvem som hører hjemme i Champions League. Allerede etter 36 sekunder luktet Harald Martin Brattbakk mål, og Rosenborgs storscorer tok vare på kampens første mulighet. Via en Maccabi Haifa-spiller snek ballen seg i mål.

Heldig, og effektivitet hentet fra øverste europeiske hylle.

Lekre Strand

Og Rosenborg fortsatte. Med ekstremt høy intensitet og vilje jaget Rosenborg Maccabi tilbake på banen. Pasningsspillet til israelerne ble enkelt avkledd og på den n'te RBK-overgangen i kampen kom den andre målet - etter ni minutter.

Roar Strand hoppet over en pasning på midtbanen og åpnet hele venstresida for en fantastisk Mikael Dorsin. Den unge svenske backen fant Harald Martin Brattbakk på kanten, og innlegget foran mål ble satt kontant i mål av den evige løper Jan Gunnar Solli.

For de av oss nordmenn som klarer å heie på de suverene trønderne i Europa var håpet uklassing og walk over i Haifa om 13 dager. Men det som ventet var tvert i mot et israelsk stormangrep. Langs bakken. Og i lufta med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer