Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Veldig, veldig positivt

Solskjær fornøyd etter poengdeling hjemme mot Tromsø.

LANGT IGJEN TIL GLANSDAGSFORMEN:
Moldes Makhtar Thioune noterte seg for én målgivende passning, men formen er fremdeles langt unna der den var i kanonsesongen 2009
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
LANGT IGJEN TIL GLANSDAGSFORMEN: Moldes Makhtar Thioune noterte seg for én målgivende passning, men formen er fremdeles langt unna der den var i kanonsesongen 2009 Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

MOLDE (Dagbladet): • Molde - Tromsø 2-2

Ole Gunnar Solskjærs drøm om å skape en festning på hjemmebane, kan ta litt tid.

- Det er kjedelig å slippe inn to mål på tre oppløp, det er det som er litt dumt. Men vi skaper mye, vi har trøkk på dem. Jeg syns det er veldig, veldig positivt. Vi fikk bare ikke nok tid til å score det siste målet. Hadde det vært litt tid til, så hadde vi scoret, helt sikkert, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

Sigurd Rushfeldt scoret kampens første mål, og nærmer seg stadig scoringsrekorden til Harald Martin Brattbakk. Spissveteranen er nå bare to mål bak Brattbakks 166 mål.

- Han er i god rute. Det var klasse over scoringen hans i dag, sier Tromsø-trener Per Mathias Høgmo som mente at 2-2 var et rettferdig resultat.

Ikke ferdigstøpt Dagens uavgjortresultat mot Tromsø viste et Molde-lag som ennå ikke har fått satt seg slik Solskjær ønsker. Etter bare litt over to minutter spilletid i dagens hjemmekamp mot Tromsø, sviktet Molde totalt i markeringene da Thomas Drage la inn til Sigurd Rushfeldt.

Det var minst fire meter mellom Rushfeldt og nærmeste Molde-forvarer, og Rushfeldt headet ballen lett inn forbi landslagets reservekeeper, Espen Bugge Pettersen.  

Nervøse Molde var tydelig nervøse i starten av sesongpremieren på hjemmbane.

Etter hvert ble ting litt mer presist og velspilt. Etter et drøyt kvarter fikk Makthar Thioune ballen og snublet den med seg før han leverte den til Pape Pate Diouf som fikk den med inn i 16-meteren og avsluttet iskaldt.  

Davy Angan er ny i Molde for sesongen.

Den tidligere Lyn og Hønefoss-spilleren jobbet seg mer og mer inn i kampen. Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet for en stund siden at Angan har potensial til å bli like notorisk målscorer som Mame Biram Diouf var for MFK.  

Karas første i Tippeligaen Ti minutter ut i andre omgang viste han seg frem. Først på et meget godt løp der han ble spilt fri av Makthar Thioune.

Raidet endte med skudd i nettveggen.
 
Minuttet senere slo Magnus Wollf Eikrem et hjørnsespark som Angan satt i mål og hjemmelaget tok ledelsen. Men ledelsen holdt ikke lenge.

Tromsøs Kara, som før sesongen var sterkt ønsket av Molde, fikk ballen rett foran nesa på Espen Bugge Pettersen - og ekspedete den i mål. 

Tre minutter varte hjemmelagets ledelse.  

I kampens sluttminutter bommet Christian Steen grovt i Molde-forsvaret. Ballen havnet hos en TIL-spiller og bare ren uflaks hos overraskede Tromsø-spillere hindret borteseieren.

FØRSTE POENG: Ole Gunnar Solskjær tok sitt første poeng som Tippeliga-trener, men seieren lar vente på seg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
FØRSTE POENG: Ole Gunnar Solskjær tok sitt første poeng som Tippeliga-trener, men seieren lar vente på seg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media