Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Velg ditt stjernelag!

Du får en milliard kroner. Nå skal du bygge et slagkraftig mannskap av Premier League-stjerner. Har du en Abramovitsj i magen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den styrtrike milliard-russeren Roman Abramovitsj har snart svidd av en milliard på nye spillere til Chelsea.

I vårt populære Premier League-spill Manager 2004 får du samme beløp til disposisjon. Husk bare at du i motsetning til «Chelski»-eieren ikke har en full stall å bygge videre på. Du starter på bar bakke, og må disponere de 1000 millionene fornuftig skal du ha råd til både en førsteellever, fire innbyttere og en assistentmanager.

Realistisk

Grunntanken i Manager 2004 er at din kunnskap om Premier League er nøkkelen til suksess i spillet.

Poengene dine beregnes ettersom din spillere presterer på sitt lag i den engelske toppligaen. Grunnpoengene er spillerens karakter på Dagbladets spillerbørs. Dersom spilleren scorer mål, laget hans vinner eller han blir kåret til banens beste, får han bonuspoeng.

Spillere som får røde og gule kort eller spiller på lag som taper, får trekk i poengsummen sin.

Nyhet: All Stars

Årets nyhet i Manager 2004 er All Stars-spillerne. Her finner du internasjonale storheter som Buffon, Nesta, Zidane, Davids, Nedved, Raul, Vieri og Ronaldo.

Stjernespillerne kan du leie inn for fire kamper, og er garantert en poengsum som alltid ligger i det øverste sjiktet av det de normale Premier League-spillerne får av poeng.

All Stars-spillerne er for det meste hentet fra Italia og Spania, og poengene deres trekkes tilfeldig uten sammenheng med hvordan de selv eller klubblaget deres presterer i virkeligheten.

Tanken bak All Stars er å gi våre managere et ekstra strategisk valg: Er du villig til å ofre 50-80 millioner kroner på en spiller som gir deg gode poeng i fire runder, men som du så mister uten å få pengene igjen.

Det er også viktig å tenke seg om før man henter inn leiespillere. Så fort de er «kjøpt», kan de ikke selges igjen!

Populært spill

I det store og det hele er Manager 2004 det samme spillet som i flere sesonger har satt en ekstra spiss på Premier League for fotballgale over hele landet.

Noen av våre ivrigste spillere konkurrerer i internligaer mot venner, familie eller kolleger. Flere av de som har hevdet seg best i spillet, er de som drives av beinhard konkurranse på skolen, jobben eller i venneflokken.

Vi ønsker gamle og nye managere hjertelig velkommen og lykke til i Manager 2004!

ER DETTE DEG? Ikke heng deg opp i at dette sannsynligvis ikke er Juan-Sebastian Verons beste fotoseanse. Tenk heller på at Manager 2004 kan gjøre deg til en respektert nesten-manager!