Velg fotball i kveld

Lei av løfter uten mål? Sjekk i stedet ut Brann - LSK og Leicester - Leeds på Dagbladet.no fra kl. 19.

Fotball direkte: Tippeliga og Premier League kl. 19 og 21 Brann har sju kamper uten tap, 25 poeng, og er på jakt etter medalje i Tippeliga. Bare fem poeng skiller bergenserne fra Stabæk på bronseplass.

Samtidig er det bare fire poeng ned fra Branns sjuendeplass til VIF i kvalikposisjon.

Kveldens motstander Lillestrøm har lik poengssum som bergenserne og har ikke tapt på Brann stadion siden 1994.

- Summen må bli at Brann har en utmerket sjanse til å kvitte seg med fuglefobien en gang for alle i kveld, og 1,80 er helt greit, skriver Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakken og setter en H på sine spill- og vinnsider.

Like jevnt tror oddseksperten det blir på Leicesters Walker's stadium kl. 21. De nyopprykkede vertene har ikke vunnet i Premier League i høst, men har fikset uavgjort i begge hjemmekampene.

- Leeds bedre enn forventet, og har tre nye spillere tilgjengelig. Roque Junior, Chapuis og Olembe er alle spilleklare og med i troppen. Dette kan definitivt bli hva som helst, men med tanke på oddsen er spill på Leeds eneste seriøse alternativ, skriver ekperten og satser på en B til 2,30 i odds.

PRØVER IGJEN:</B> Muzzy Izzet og Leicester er på jakt etter sesongens første trepoenger. Her mot Veron og Chelsea i 1-2-kampen på Stamford Bridge.