Velger kjæresten foran Brann

Brann-komet Petter Andreassen setter seg i morgen klokka 06.00 på Syden-flyet sammen med kjæresten. Det gjør ham uaktuell for dagens TV-sendte kamp mot Molde.

- Det er en kjedelig sak, dette her. Jeg skulle gjerne hatt med Petter i dagens kamp, sier Brann-trener Teitur Thordarson til Dagbladet.

Andreassen bestemte seg da han spilte for Vadmyra i 3. divisjon at han skulle ha ferie denne ene uka.

- Dette er en ferie som ble bestemt allerede i februar, og uansett hva jeg hadde valgt, ville det gått ut over noen, sier Andreassen.

- Vi så på muligheten til å flytte ferien hans, men så lenge som han ennå ikke er kontraktsspiller hos oss så kan vi ikke holde ham igjen, sier Thordarson.

Mons Ivar Mjelde tar Andreassens plass i angrepet.

- Han er spilleklar, sier Thordarson.

Ny midtbanesjef

På midtbanen vraker Thordarson den hjemvendte Leeds-spilleren Tommy Knarvik til fordel for Tomas Razanauskas. Den litauiske landslagsspilleren fikk sin eliteseriedebut for Brann i hjemmekampen mot Lillestrøm onsdag. Den gang byttet han med Tommy Knarvik. Nå har han skjøvet Knarvik til en plass på benken.

- Tomas er en dyktig sentral midtbanespiller med gode kvaliteter i pasningsspillet og flotte gjennombruddspasninger, forteller Thordarson.

Razanauskas kom til Brann fra Servette i Sveits.

Forsvarsterping

Molde på sin side har terpet og terpet på forsvarsspill etter det flaue tapet mot Stabæk onsdag.

- Vi har jobbet hardt med det defensive fundamentet, sier Erik Brakstad til Dagbladet.

Molde-treneren gjør to endringer på laget som ble knust 1- 6 mot Stabæk på onsdag. Anders Hasselgård går inn for en akillesskadd Karl Oskar Fjørtoft, mens Roger Nilsen må vike plass for Petter Christian Singsaas. Hurtigheten til Singsaas kan vise seg å være god å ha når raske Thorstein Helstad entrer Røkke-løkka i kveld.

KJÆRLIGHETSFERIE: Petter Andreassen reiser heller til Syden med kjæresten når Brann møter Molde i kveld.