Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Velicka tar skylden for Rangers-flause

- Kan ikke huske verre kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går kveld røk Glasgow Rangers på hodet ut av Mesterligaen mot lille Kaunas, og i dag tar tidligere Viking-spiss Andrius Velicka på seg store deler av ansvaret.


- Jeg kan ikke oppsummere hva jeg føler. Kanskje er det min feil på grunn av sjansen jeg misbrukte, du må score på sånne, sier Velicka ifølge Sky Sports.

Litaueren har selv en fortid i Kaunas, og fikk en stor mulighet på stillingen 1-1 i oppgjøret som til slutt endte i hjemmeseier i Litauen.


- Jeg kan ikke huske en verre kveld. Det er en katastrofe, sier Velicka.

Slakter spillerne

Rangers\' europacupexit har skapt oppstandelse på de britiske øyer.

Skottene spilte Uefacupfinale senest forrige sesong, og tapet for Kaunas betyr ikke bare tap av ære, men også av inntekter i 100 millionersklassen.

- Jeg vet ikke om spillerne var nervøse eller hva, men det finnes ingen unnskyldninger. Vi manglet gløden, stoltheten og sulten, sier manager Walter Smith ifølge Daily Record.

KATASTROFE-KVELD: Rangers-leiren er i kollektivt sjokk etter gårsdagens pinlige tap for Kaunas i mesterligakvalikens andre runde. Foto: REUTERS/SCANPIX
KATASTROFE-KVELD: Rangers-leiren er i kollektivt sjokk etter gårsdagens pinlige tap for Kaunas i mesterligakvalikens andre runde. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Også spissen Nacho Novo mener spillerne må ta det meste av ansvaret for fadesen.

- Det er lett å skylde på manageren og andre ting, men spillerne er nødt til å gjøre litt mer, sier Novo.

Krever spillerkjøp

Rangers tok ledelsen i Litauen, men Kaunas snudde kampen på en marerittkveld for skottene.

Fansen roper nå høyt på at ledelsen i klubben må ta tak, og krever nye spillere før overgangsvinduet stenger.

- Man kan kalle det en katastrofe, men man må også erkjenne at andre omgang var en skam. Vi så planløse ut mot et lag som ikke akkurat er verdensklasse. Hvis noen trengte bevis for at vi trenger forsterkninger, så fikk de det i kveld, sier fansens talsmann Jim Templeton, ifølge nyhetsbyrået PA.

image: Velicka tar skylden for Rangers-flause
SKULLE SCORET: Tidligere Viking-spiss Andrius Velicka hadde sjansen til å sende Rangers foran 2-1, men misbrukte den store muligheten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!