Velkommen hjem, Ronaldinho!

Fansen ga 30-åringen fantastisk mottakelse.

BEATLES-TILSTANDER: 20 000 Flamengo-fans møtte opp i Rio de Janeiro for å ønske Ronaldinho velkommen til sin nye klubb. Foto: EPA/ALESSANDRO BUZAS
BEATLES-TILSTANDER: 20 000 Flamengo-fans møtte opp i Rio de Janeiro for å ønske Ronaldinho velkommen til sin nye klubb. Foto: EPA/ALESSANDRO BUZASVis mer

20.000 sambadansende tilhengere ga Ronaldinho en fantastisk velkomst da han ble presentert i Flamengo onsdag.

Mottakelsen var overveldende, og den overgikk til og med den mottakelsen storstjernen Zico fikk da han vendte tilbake til Brasil i 1985.

HAR VÆRT BORTE I 10 ÅR: Mottakelsen Ronaldinho fikk overgikk den for Zico da han vendte hjem i 1985. Foto: (AP Photo/Silvia Izquierdo)
HAR VÆRT BORTE I 10 ÅR: Mottakelsen Ronaldinho fikk overgikk den for Zico da han vendte hjem i 1985. Foto: (AP Photo/Silvia Izquierdo) Vis mer

Ronaldinho var nesten målløs da han møtte tilhengerne, men han lovet å gjøre alt han kunne for å sikre sin nye brasilianske klubb suksess, og han sa også at målet hans var å hjelpe Brasil til landets sjette VM-tittel i fotball i 2014.

- Mange kommer tilbake til Brasil for å avslutte karrierene sine. Slik er det ikke med meg. Jeg vil vinne noe, både med min nye klubb og med landslaget, sa Ronaldinho til tilhengerne.

TRANGT: Men det skal ha gått bra, den store trengselen til tross. Foto:  (AP Photo/Silvia Izquierdo)
TRANGT: Men det skal ha gått bra, den store trengselen til tross. Foto: (AP Photo/Silvia Izquierdo) Vis mer

- Jeg skal ikke legge skjul på at VM-sluttspillet i 2014 og OL i London (2012) motiverer meg, sa 30-åringen. Han ble ikke tatt ut til VM i Sør-Afrika i fjor sommer, men sier at målet er å spille i det neste verdensmesterskapet, på hjemmebane.

(NTB)

LOVER Å GI ALT: - Jeg er ikke kommet for å avslutte karrieren min, lovet Ronaldinho. Foto:   (AP Photo/Silvia Izquierdo)
LOVER Å GI ALT: - Jeg er ikke kommet for å avslutte karrieren min, lovet Ronaldinho. Foto: (AP Photo/Silvia Izquierdo) Vis mer