Velkommen til Chateau Drillos

LA BAULE (Dagbladet): - Jeg må finne ut hva nordmenn spiser, hva de liker og hvordan de ønsker å ha det, sier Georges-Marie Duffaud. Mandag ettermiddag fikk han NFF-beskjed om at han skal være husvert for Drillos under VM. I går kveld gikk han i champagne-skapet sammen med Marie-Pierre (kone og vertinne) og Dagbladet.

Hotell Le Fleur De Lys, et fem kilometer langt golfslag fra en av de vakreste strendene i Europa, blir Chateau Drillos under VM. Og for å være atspredende og veldig Premier League-presis: De største golfentusiastene på ball-øya kan allerede nå begynne å intern-fighte om utsikten til hull 13. For Drillo har plukket ut et bondeland-herberge med utsøkte golfmuligheter og bare fem kilometer til sol, hav og fritid.

Og enda bedre:

Sammenliknet med USA-hovedkvarteret i Princeton - en osean unna det meste - blir det som å være i himmelen.

Skal bo i små villaer

- Jeg er overveldet og veldig lykkelig, sier gårdeier Georges-Marie Duffaud. - Vi skal gjøre vårt ytterste for at det norske landslaget stortrives under VM. Og én ting er helt sikkert - de skal få det akkurat som de vil.

- Når sommeren er her og sola skinner er dette et praktfullt sted å være.

Chateau Drillos består av små villaer rundt en liten resepsjonsbygning og et svømmebasseng. Rommene er eksklusive med stue med peis (for lokalgrilling?), bad, toalett og soverom, og utafor er det bare husdyrene som gir lyd. Spisesalen - når Drillos ønsker å benytte den - ligger i resepsjonslokalet, er intim og skal finjusteres for norske forhold.

- De kan bare komme og fortelle hvordan de vil ha det, sier Georges-Marie Duffaud.
- Og så blir det sånn.

Kjøkkensjef på vift

I natt bodde det tre gjester på Chateau Drillos. I testavdelingen for mat og druer medførte det naturlig nok problemer. For uansett hvor mye gårdeieren prøvde å få fatt på sin hovedkokk for gastronomisk gjennomgang av sommerens fristelser for Drillos-magene, så var gubben søkk ferie-borte. Men kamerat Duffaud sier at fyren er en racer på kjøkkenet og vi tror ham naturligvis på det.

Og:

Leder-vinen i kjelleren blir bare enda bedre av å ligge en vinter til.

England er nabo

På den andre siden av golfbanen skal resten av Premier League-gjengen bo. De heter England og har valgt dønn makent. Nærmeste storby heter Nantes og ligger 70 kilometer unna. Det er derfra Drillos og Glenn Hoddles skal fly til VM-kampene.

Georges-Marie Duffaud vet ennå ikke når Drillos kommer. Innsjekkingstidspunktet har med den første VM-kampen å gjøre, og den finner vi ut av først i morgen kveld. Men kranselaget er i hvert fall holdt - det sørget herr og fru for i går kveld.

- Skål Drillos - og velkommen til oss, sier ekteparet Duffaud.

Da jeg fikk bestillingen mandag klokka 14.00, ringte jeg rett til borgermesterenog jublet

<B>LUKSUS:</B> Hotell Le Fleur De Lys, et fem kilometer langt golfslag fra en av de vakreste strendene i Europa, blir Chateau Drillos under VM. Her kan spillerne lade opp og slappe av i luksuriøse omgivelser.
<B>Skål og velkommen</B>