Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Velkommen til Dagbladets nye oddstips-sider

Bedre service - mer brukervennlig.

H FOR HELT KORREKT: Peter Crouch scoret selvmålet som ga en H i Manchester Citys hjemmekamp mot Spurs. H var også tipset på Dagbladets oddsider før avspark. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
H FOR HELT KORREKT: Peter Crouch scoret selvmålet som ga en H i Manchester Citys hjemmekamp mot Spurs. H var også tipset på Dagbladets oddsider før avspark. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

• Dagens oddstips i ny drakt: Roy W setter en U i opprykksfinalen på Wembley

I Dagbladet har vi lange tradisjoner for å gi våre lesere på papir og nett grundige analyser og tips om gode spillobjekter fra Norsk Tippings langoddsprogram.

De siste årene er stadig mer av denne servicen flyttet over på Dagbladet.no.

En papiravis har sin naturlige begrensning på volum, mens nettet er en perfekt publiseringsplattform, ikke minst i takt med at volumet på vår service til deg som leser og bruker har økt.

Mer oversiktlig Bare i 2011 har Dagbladets nettside for oddstips blitt besøkt mange millioner ganger, og trenden er stadig stigende.

Siden finner du her: http://www.dagbladet.no/sport/oddstips/

TRAFF PÅ SEKS AV SEKS I PAPIRAVISA: Dagbladets oddstipser satte korrekt tegn på Braga mot Benfica i starten av mai. Samme dag gikk alle avistipsene inn, mens 14 av 17 ble truffet på nett. Foto: EPA/JOSE COELHO
TRAFF PÅ SEKS AV SEKS I PAPIRAVISA: Dagbladets oddstipser satte korrekt tegn på Braga mot Benfica i starten av mai. Samme dag gikk alle avistipsene inn, mens 14 av 17 ble truffet på nett. Foto: EPA/JOSE COELHO Vis mer

Etter en årrekke uten særlige endringer på vår oddstipsside, så har vi nå pusset opp nettsiden og det er en glede fra i dag å ønske deg velkommen til Dagbladets nye nettside for Langoddsen, Lotto, Viking-Lotto og Keno.

Det nye og moderne designet er utviklet for å gi deg som bruker en mer oversiktlig og brukervennlig service:

Ny informasjon Mens langoddskampene tidligere utelukkende ble omtalt og vurdert i tekst, så akkompagneres nå min vurdering av spillobjektet av masse nyttig informasjon som grafer over lagenes formkurve, og siste fem, ti eller 20 innbyrdes oppgjør.

En egen kolonne teller også ned til tidsfristen for når spillet må være levert og registrert. I tillegg kan du følge med på lesernes egne tips og du kan legge inn dine egne forslag via Facebook.

Dagens utvalgte Som Dagbladets oddsekspert vil jeg også hver dag - som del av vårt nye konsept - under tittelen «Dagens utvalgte» plukke ut tre spesielt anbefalte spillobjekter fra langoddsprogrammet. Her kan du hente innspill til et singelspill, eller til en dobbel- eller trippelkombinasjon du måtte ha lyst til å prøve.

Dagbladet er også e-kommisjonær for Norsk Tipping. Det betyr at du i tillegg til å lese våre eksperttips og studere all tilleggsinformasjon også kan levere dine spill på Dagbladet.no.

«Bruk tips» Om du er enig i min tegnsetting på et spillobjekt, så er det bare å klikke på «Bruk tips», så vil valget legge seg øverst i det digitale langoddsprogrammet som ligger over tipsene. Der velger du ønsket innsats, og så er det bare å klikke på «Send inn».

3,80 I ODDS: Dagbladet prikket inn Palermo-seier mot Milan i den italienske cupen - til 3,80 i odds. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO
3,80 I ODDS: Dagbladet prikket inn Palermo-seier mot Milan i den italienske cupen - til 3,80 i odds. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO Vis mer

Det kan selvsagt også hende at du tror på et annet resultat enn meg. Da huker du av for utfallet du tror på, og følger samme prosedyre som nevnt over.

I pluss på oddsen Som Dagbladets oddsekspert forsøker jeg hver dag å gi deg så gode anbefalinger som mulig.

På «Oddsduellen» til Norsk Tipping har jeg på de siste 11 langoddsprogrammene hatt en tilbakebetalingsprosent på 132,6.

Det er altså mulig å tjene penger på oddsen hos Norsk Tipping. Tidligere i mai prikket vi inn 14 av 17 kamper på én og samme kveld.

Info på Twitter I tillegg til å lese mine vurderinger på Dagbladet.no og i papiravisa, så kan du også følge meg på  Twitter: @dbroy

Der kommer jeg med jevnlige oppdateringer om relevant spillinformasjon og lenker til Dagbladets oddsside på nett, slik at du enkelt får tilgang til tipsene også når du er på farten.

DBROY: Roy Wahlstrøm er for tiden Dagbladets oddsekspert - med stort hell. Foto: Even Bast/Dagbladet
DBROY: Roy Wahlstrøm er for tiden Dagbladets oddsekspert - med stort hell. Foto: Even Bast/Dagbladet Vis mer

Hva synes du om det nye designet på oddssiden? Vi setter selvsagt pris på tilbakemelding fra deg som leser og bruker av vår service.

• Klar for sjekke ut dagens utvalgte tips? B på RBK mot Odd

LESERTIPS: Slik ser de nye oddsidene ut. Fornøyd? Vi skal utvikle sidene videre og ønsker oss din mening.
LESERTIPS: Slik ser de nye oddsidene ut. Fornøyd? Vi skal utvikle sidene videre og ønsker oss din mening. Vis mer
5,90-ODDSER: Her jubler Catanias Alejandro Gomez sammen med trener Diego Simeone over seieren mot Roma, akkurat som Dagbladet spådde til meget god odds 15. mai. Foto: AP/Francesco Pecoraro
5,90-ODDSER: Her jubler Catanias Alejandro Gomez sammen med trener Diego Simeone over seieren mot Roma, akkurat som Dagbladet spådde til meget god odds 15. mai. Foto: AP/Francesco Pecoraro Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media