Velkommen til ny sportsavis!

Tirsdag ønsker vi deg velkommen til Norges første interaktive fotballavis. Vi vil lage landets mest spennende sportsavis og vil gjerne ha deg med på laget.

Mens fotballandslaget vårt har stått for den største nedturen på ti år ved å spille seg bort fra alt håp om VM-deltakelse, er det større interesse enn noen gang rundt norsk klubbfotball. Tippeligaen samlet for første gang over en million tilskuere i fjor, og interessen blir garantert ikke mindre i år.

Flere profiler

  • Derfor har Dagbladet bestemt:

Vi fornyer vår fotballdekning ved at vi satser mer enn noen gang på viktige og underholdende nyheter fra norsk fotball. Skal vi da skrive mindre om Solskjær og Carew - de to desidert største profilene i norsk fotball? Nei, vi skal skrive enda mer om dem, men også mer om de mange nye profilene i tippeligaen.

  • Vårt slagord er: All makt til tribunen! Det betyr at vi vil ta tribunefolket på alvor. Det er publikums oppfatninger av spillernes prestasjoner som er avgjørende for fotballens utvikling.

Derfor vil du fra og med tippeligastart mandag andre påskedag kunne si din mening om lagene og spillerne. Hver eneste reportasje fra kampene vil bli avsluttet med et spørsmål til deg som leser. Gi oss ditt svar eller si din mening på

www.dagbladet.no/sport

. På denne måten kan du også bidra til å sette dagsordenen for vår journalistiske oppfølging av kampene i papiravisa.

SMS-meldinger

Fotball er følelser. Du skal ikke sitte stille på tribunen. Og du skal framfor alt ikke holde kjeft, men juble, rope og skrike eller grine. Nå kan du få utløp for dine spontanreaksjoner ved at vi i Dagbladet ber deg sende oss SMS-meldinger på «1960 TRIBUNE» umiddelbart etter kampene. Bortsett fra de verste bannordene, vil du kunne lese noen av dem usensurert i avisa dagen etter.

Supporterne

Supporterne er grunnfjellet i norsk fotball. De er de mest engasjerte og lojale tilskuerne, de som aldri svikter klubben i sitt hjerte, men som kan være både elsket og hatet.

Dagblad-sporten tar sterkt avstand fra alle former for tribunevold, men vi setter pris på supporternes sterke meninger . Derfor vil vi presentere klubbenes supportere og la dem skrive i avisa.

Årets spiller

Dagbladet vil i år blåse nytt liv i kåringen av årets spiller . Vi vil la deg som leser delta aktivt i kåringen av årets spiller, som vil få overrakt en spesiallaget skulptur av billedhoggeren Nils Aas .

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag vil du finne sterke kåringer i Dagbladet. Vi inviterer leserne på nett og papir til å lage kåringer på bakgrunn av spørsmål som vi stiller fire dager i uka.

Dette er bare noen av nyhetene i Dagbladets sportssatsing fra 17. april.

For de som er sterkt kritiske til all fotballen i avisene, kan vi love en variert og spennende sportsavis også på en rekke andre områder. Vi kommer til å prioritere andre idretter hardere, men bedre. Når vi først satser, skal vi gjøre det med kvalitet. Derfor gjør du lurt i å følge med på Dagblad-sporten framover!

<B>ALL MAKT TIL TRIBUNEN:</B> Dette er Dagbladets slagord i vår nye fotballavis. Det er publikums oppfatninger av spillernes prestasjoner som er avgjørende for fotballens utvikling. Derfor vil du fra og med tippeligastart mandag andre påskedag kunne si din mening om lagene og spillerne.