Velkommen til nye oddstips-sider!

Mer brukervennlig - mer informasjon - flere funksjoner. Hjelper deg til mer lønnsomt spill på Langoddsen!

Mål av Juventus! Leonardo Bonucci scorer det første målet i Juventus' 3-0-seier over Napoli tidlig i april. Dermed vant Juventus tross et måls handicap, og Dagbladets oddstipper traff med sitt spill til 2,95 i odds. REUTERS/Alessandro Garofalo.
Mål av Juventus! Leonardo Bonucci scorer det første målet i Juventus' 3-0-seier over Napoli tidlig i april. Dermed vant Juventus tross et måls handicap, og Dagbladets oddstipper traff med sitt spill til 2,95 i odds. REUTERS/Alessandro Garofalo.Vis mer

Dagens oddstips: Dristig borteseier i League Two.

I Dagbladet har vi i mange år gitt lesere av både papiravisen og nettutgaven grundige analyser av Norsk Tippings oddsprogram, samt utvalgte tips hver eneste dag hele året.

Vi ser at oddstips-siden på nett blir mer og mer besøkt, og har derfor gitt denne en ansiktsløftning.

Oddstips-sidene fremstår nå som mer oversiktlige, mer brukervennlige og med flere sorteringsmuligheter slik at du selv velger hvordan du vil bruke sidene. Det er lettere å finne mine utvalgte tips, og du har direkte tilgang til en stor mengde statistikk.

I pluss på oddsen
Som Dagbladets oddsekspert prøver jeg hver dag å gi deg de beste anbefalingene, på spill hvor oddsen er satt med verdi slik at du skal kunne gå i overskudd med spillingen din over tid. Jeg har gått i pluss med Dagbladet-tipsene hos Norsk Tipping siden jeg startet opp 1. juli i fjor, og planen er å fortsette med det!

På de nye oddstips-sidene blir det enda enklere å se hvilke spill jeg anbefaler for dagen, under «Dagens utvalgte» til høyre. Her vil jeg også klinke til med andre spesialspill, som for eksempel skikkelige høyoddsere. Spillene kan selvsagt leveres til Norsk Tipping direkte fra Dagbladets oddstips-sider.

To versjoner
Leserne våre betyr alt! Vi velger derfor å legge den nye oddstips-siden ut på høring, og beholder samtidig den «gamle» oddstips-siden. I toppmenyen på Dagbladet.no finner du dermed både ny og gammel side.

Gammel: http://www.dagbladet.no/sport/oddstips/

Ny: http://www.dagbladet.no/sport/oddstips/beta/

Bom på mål - treff på oddsen: Rosenborg møtte Sogndal 9. april og spilte 0-0. Skuffende for trønderne, men full klaff for Dagbladets oddstipper, som hadde uavgjort til 4,60 i odds. Foto: Ned Alley / Scanpix
Bom på mål - treff på oddsen: Rosenborg møtte Sogndal 9. april og spilte 0-0. Skuffende for trønderne, men full klaff for Dagbladets oddstipper, som hadde uavgjort til 4,60 i odds. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

På den nye siden kan du enkelt sende inn dine kommentarer og tilbakemeldinger ved hjelp av et skjema, slik at vi sammen kan gjøre oddstips-sidene enda bedre.

Lag din egen kupong!
Nå kan du enkelt sette sammen din egen oddskupong på våre oddstips-sider. I kolonnen til venstre finner du kupongen, og denne kan du bruke både som kladd mens du leser analysene, samt levere direkte til Norsk Tipping. Du kan lage flere oddskuponger samtidig, og er du logget inn via Facebook kan du også lagre kupongene dine til senere, enten for levering eller for å ha de lett tilgjengelig når du følger kampene. Er du usikker på hvordan du tipper hos Norsk Tipping via Internett, klikk her (åpnes i nytt vindu).

Vi har selvsagt også resultatservice!

Mengder av ny informasjon
Oppvakte lesere har kanskje fått med seg at jeg er glad i statistikk, og på de nye oddstips-sidene kan du selv boltre deg i mengder av tall og fakta for hver kamp, levert via et samarbeid med Norsk Tipping av det sveitsiske sportsdataselskapet Sportradar.

Du kan selvsagt klare deg med statistikken jeg gjengir i oddstipsets innhold, men ønsker du å grave videre finner du her alt fra innbyrdes oppgjør til spillerstatistikker, fra formtabeller til nøkkeltall for hver liga. Bare klikk den grå «Statistikk»-knappen i høyre hjørne på hvert oddsobjekt, og du er i gang.

En annen fordel er at statistikk tilbys på alle tippeobjekter, ikke bare de som jeg rekker å analysere!

Du vil også finne annen informasjon som lett tilgang til min oddsblogg, størrelsen på de forskjellige bonuspottene hos Norsk Tipping og diverse hjelpeartikler.

Hvordan vil du lese tipsene?
I midtkolonnen ligger hele dagens oddsprogram, med oddsanalyser under de kampene jeg har rukket å vurdere. Merk at du her kan velge forskjellige visninger, slik at du alltid får den informasjonen du trenger. Knappene «Vis tips», «Skjul tips», «Bare tips» og «Oddskupong» gir alle forskjellige visninger.

Nye oddstips-sider: Slik ser de ut, de nye oddstips-sidene på www.dagbladet.no/sport/oddstips/beta/
Nye oddstips-sider: Slik ser de ut, de nye oddstips-sidene på www.dagbladet.no/sport/oddstips/beta/ Vis mer

«Vis tips» er standardvisningen med hele Langoddsen-programmet for den dagen, med mine analyser på utvalgte oddsobjekter. Dette er den tradisjonelle måten å se tipsene på, og slik det er på de gamle oddstipssidene.

«Skjul tips» viser kun Langoddsen-programmet uten mine analyser.

«Bare tips» er kanskje den smarteste visningen, og viser kun de oddsobjektene som jeg har analysert. Dette er snarveien til de gode tipsene!

«Oddskupong» er Norsk Tippings egen tradisjonelle oddskupong. Noen foretrekker å spille direkte i den, og vi gir deg også den muligheten.

Del din ekspertise!
Nå kan du kommentere hvert enkelt tips. Vi bruker Facebook-innlogging til å kjenne deg igjen, og er det på plass kan du dele dine kunnskaper med andre lesere, uansett hva det måtte være. Bruk den grå «Kommentarer»-knappen i venstre hjørne på hvert oddsobjekt, og ordet er ditt.

Prøv de nye sidene!
Nå er det på tide å lese dagens oddstips på de nye sidene: http://www.dagbladet.no/sport/oddstips/beta/

Bruk gjerne skjemaet for å sende inn kommentarer og ønsker. Minner også om at jeg kan følges på Twitter: @larsdybwad (linken åpnes i nytt vindu).

Klar for å sjekke ut dagens utvalgte? Dristig borteseier i League Two til 4,50.