Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vellykket «hestekur»

Robbie Fowler (29) er tilbake.

(Dagbladet.no) Robbie Fowler - et av de største spisstalentene i England noensinne - ble tvunget til å legge seg i hardtrening.

Manchester City-spissen var rett og slett for dårlig trent for Premier Leauge. Nå kan han være tilbake allerede mot Chelsea lørdag.

- Ingen har jobbet hardere enn Robbie de siste ukene, skryter manager Kevin Keegan.

I utgangspunktet var planen at Fowler skulle gjøre comeback i cupen mot Arsenal neste uke, men Keegan utelukker ikke en tidligere retur om skader dukker opp.

- Om nødvendig sitter han på benken mot Chelsea, sier han

Spådde feil

Dermed ser det ut til at Jan Mølby tok feil. For dansken spådde at Fowler var ferdig da «hestekuren» ble kjent.

- Robbie Fowlers nedtur er noe av det tristeste som er skjedd i engelsk fotball. Jeg tror han vil legge opp snart. Det ser ut som han har mistet gleden og kjærligheten til spillet. Det er tross alt ikke første gang han har fått advarsel om å skjerpe seg, sa Mølby til avisen Express & Star.

- Blanke ark

For det er ingen tvil om at Fowler har slitt voldsomt de siste årene. Han klarte aldri å komme ordentlig tilbake etter skadeproblemene.

- Nå har han fått klarnet hjernen og kan starte med blanke ark. Jeg er ikke i tvil om at dere vil se en annen Robbie Fowler på banen, jeg ser det allerede, sier Keegan.

<B>SMILER IGJEN:</B> Robbie Fowler er bedre trent enn på lenge og håper på nye scoringer, som her mot Fulham i august.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media