BRENNENDE ENGASJERT: Harry Redknapp ivrer etter å komme tilbake på jobb etter hjerteoperasjonen han gjennomgikk i dag, men Tottenhams styreformann Daniel Levy ber manageren om å ta det med ro til han er helt restituert.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
BRENNENDE ENGASJERT: Harry Redknapp ivrer etter å komme tilbake på jobb etter hjerteoperasjonen han gjennomgikk i dag, men Tottenhams styreformann Daniel Levy ber manageren om å ta det med ro til han er helt restituert.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

Vellykket hjerteoperasjon for Redknapp

- Kjenner jeg Harry rett, vil han haste etter å komme seg tilbake i jobb, sier styreformann Levy.

(Dagbladet): Tottenham-manager Harry Redknapp gjennomgikk i dag en mindre hjerteoperasjon på et sykehus i London.

Klubben melder at Redknapp fikk satt inn to stenter for å blokke ut kransarteriene, og at inngrepet var vellykket. Spurs-sjefen rapporteres å være i utmerket form, og utskrives fra sykeshuset i løpet av de neste 48 timene.

- Vi er veldig glade for at operasjonen var uproblematisk og vellykket. Kjenner jeg Harry rett, vil han haste etter å komme seg tilbake i jobb, men det er viktig at han venter til han har kommet seg skikkelig, sier styreformann Daniel Levy til Spurs' hjemmeside.

Via tottenhamhotspur.com uttrykker Redknapp stor takknemlighet til de mange supporterne som har sendt ham lykkeønskninger i forbindelse med operasjonen.