Petter Solberg operert

Vellykket krage­beins­operasjon for Petter Solberg

Planen er å delta i løp allerede til helga.

OPERERT: Petter Solberg ble operert mandag. Her avbildet da Dagbladet var på besøk i garasjen hans i Torsby i Sverige. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
OPERERT: Petter Solberg ble operert mandag. Her avbildet da Dagbladet var på besøk i garasjen hans i Torsby i Sverige. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Petter Solberg ble mandag operert for kragebeinsbruddet han pådro seg i krasjen i VM-runden i rallycross i Latvia forrige søndag.

Den operasjonen var vellykket, sier Per-Espen Løchen, informasjonsansvarlig i Solbergs RX team, til Dagbladet.

Fortsatt er planen å delta i VM-løpet i tyske Buxtehude - som går allerede fredag.

SKADET: Petter Solberg ble sendt til sykehus etter å ha krasjet i søndagens semifinale under VM-runden i rallycross i Latvia. Video: NRK Vis mer

- Om han kan kjøre til helgen får vi svar på til helgen, sier Løchen.

Medalje betyr alt

Petter Solberg ligger på andreplass i VM individuelt. Svenske Mattias Ekström ligger på tredjeplass fem poeng bak nordmannen.

- Den individuelle medaljen i VM betyr alt for ham. Selv om VM-gullet i teammesterskapet er sikret og teamkameraten er verdensmester, sa Løchen til Dagbladet før helga.

Solberg krasjet i forrige søndags semifinale i VM-runden i rallycross i Latvia.

Han ble sendt til et sykehus i hovedstaden Riga. Der ble Solberg påvist både kragebeinsbrudd og to bristede ribbein.

Tirsdag i forrige uke ble han fraktet til sykehus i Sverige, hvor nye undersøkelser ble gjort på ham. Det er også der han ble operert mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer