Vellykket operasjon for Johaug i Sveits

Fikk tre skruer i fingeren.

LITE DRAMATISK: Therese Johaug gjennomførte en operasjon i forbindelse med bruddet i hånda i Sveits i dag. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LITE DRAMATISK: Therese Johaug gjennomførte en operasjon i forbindelse med bruddet i hånda i Sveits i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Therese Johaugs planlagte operasjon i dag gikk som den skulle.

- Den karakteriseres som vellykket, og vi følger tidligere kommunisert og oppsatt plan, bekrefter landslagslege Fredrik Bendiksen overfor Dagbladet.

Langrennsløperet falt under en løpetur i Seiser Alm i forrige uke, og pådro seg et brudd i mellomhåndens pekefingerben.

I dag fikk hun satt inn tre skruer i fingeren under operasjonen, som gjør at hun slipper å gå med gips - og kjappere kan være tilbake i trening.

Ifølge landslagets plan skal Johaug nå trene alternativt i i 10-dagersperiode, før hun kan begynne med staking igjen.

- Selvfølgelig var det synd at det skjedde, men det er et hell i uhell med kun skadet pekefingerben i venstre hånd. Så langt i sommer har jeg lagt ned veldig bra trening og føler meg i god form, så alternativ trening ser jeg positivt på og vil gjøre det beste ut av de mulighetene jeg har, sa 27-åringen i en pressemelding fra landslaget i går.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer