Alpint:

Vellykket ryggoperasjon for Alexander Sannes Thorsen (21)

- Kirurgen er veldig fornøyd.

OPERERT: Alexander Sannes Thorsen falt stygt og ble fraktet med helikopter ned til målområdet i båre, og måtte tas hånd om av helsepersonell. Til venstre alpinistens foreldre.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
OPERERT: Alexander Sannes Thorsen falt stygt og ble fraktet med helikopter ned til målområdet i båre, og måtte tas hånd om av helsepersonell. Til venstre alpinistens foreldre. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Alpintalentet Alexander Sannes Thorsens operasjon i formiddag beskrives som vellykket, og 21-åringen er etter forholdene i god form, forteller landslagslege Marc Strauss.

- Kirurgen som sto for operasjonen er veldig fornøyd, og det hele forløp uten problemer. Det var en vellykket operasjon, sier han til Dagbladet.

Falt stygt

Strauss sier det er for tidlig å si hvor lenge unggutten vil trenge for å komme seg etter det stygge fallet i Kvitfjell, men han har vært i tekstmelding-kontakt med Thorsen i dag, og 21-åringen har det fint etter operasjonen i ryggen.

Thorsen fikk sin verdenscupdebut i Kvitfjell fredag. Dagen etter var han uheldig da han gikk over ende etter bare 20-25 sekunders kjøring. Han falt stygt i det som kalles Wintherhogget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer