Velt ødela for Hushovd

Men fornøyd med nye opptrekkere.

(Dagbladet.no): Thor Hushovd lå godt an til å spurte om seieren i Vattenfall Cyclassics i Hamburg i dag, men to kilometer før mål endte rittet i asfalten for nordmannen.

På grunn av veiarbeid var veibanen innsnevret mens syklistene posisjonerte seg for en massespurt.

- Thor lå på opptrekket til lagkameratene Mark Renshaw og William Bonnet da det plutselig kom en Lampre-rytter opp på siden av ham og kjørte inn i en innsnevring eller vegg, sier Hushovds trener Atle Kvålsvoll til Dagbladet.no.

Uskadd Thor

Kvålsvoll har hatt telefonkontakt med Hushovd etter rittet, og sier at Credit Agricole-rytteren slapp uskadd fra veltet. Den 24 år gamle australske lagkameraten Renshaw skal imidletid ha slått albuen ganske kraftig.

Ifølge Thor Hushovds hjemmeside var det italienske Daniele Bennati som var Lampre-Fondital-rytteren som dro med seg Hushovd og flere ryttere i fallet.

Hushovd mente det var hodeløs kjøring fra Lampre-rytteren som forårsaket veltet. Og dermed kan en svært god plassering ha gluppet for nordmannen.

- Thor følte seg i bra slag og var derfor skuffet, sier Atle Kvålsvoll.

VELTET: Thor Hushovd ble felt av en Lampre-rytter og mistet sjansen til å spurte om seieren i Vattenfall Cyclassics i Hamburg i dag. Foto: Scanpix
VELTET: Thor Hushovd ble felt av en Lampre-rytter og mistet sjansen til å spurte om seieren i Vattenfall Cyclassics i Hamburg i dag. Foto: Scanpix Vis mer

Positive opptrekkere

Men til tross for at det endte med knall og fall, fant Hushovd også noe positivt ved dagens ritt.

- Thor sa at han syntes det fungerte bra med Renshaw og Bonnet som opptrekkere, og det er jo spennende med tanke på at Julian Dean er borte.

Thor Hushovds faste opptrekker de siste sesongene forlater Crédit Agricole til fordel for amerikanske Slipstream.