Vemodig Skammelsrud

Tirsdag spiller Bent Skammelsrud sin siste kamp for Rosenborg. Han liker ikke tanken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kroppsspråket lyver ikke. Bent Skammelsrud er langtfra komfortabel med situasjonen. Han er kanskje på sitt aller beste som fotballspiller, men har fått beskjed av Åge Hareide om at det er slutt etter Lyon-kampen.

- Jeg føler det vel litt slik selv også, at jeg godt kunne tatt en sesong til. Dagen etter jeg fikk beskjeden av Åge var en av de verste i mitt liv, og det syntes kanskje på meg også. Kona til naboen sendte gubben sin over til meg i tilfelle jeg trengte krisepsykiatri, og han satt der i flere timer, sa Skammelsrud til NTB før den siste treningsøkten mandag ettermiddag.

Men det gikk også opp et lys da beskjeden endelig kom, en beskjed han skjønte ville komme etter en samtale med Åge Hareide tre uker i forveien.

- Jeg hadde planer om å få med meg bursdagen til datteren min (Andrine) sist torsdag, men så var det fotballkamp mot Viking. Som så mange ganger før måtte jeg si at jeg skulle spille kamp, fortalte Skammelsrud - lett hoderystende.

- Det var da hun sa: «Pappa, du spiller jo ikke fotball lenger». Da gikk det egentlig skikkelig opp for meg at det faktisk er slutt. Mammaen hennes hadde fortalt at jeg skal gi meg, og jeg lovet det var siste bursdag jeg skulle gå glipp av på grunn av fotball. Sånn sett er det kanskje på tide å gi seg, sa 36-åringen. For tre måneder siden måtte han innse at et fire år langt samboerskap med kjæresten tok slutt. Han er ungkar igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer