Vemund fra Brumunddal med tilbud fra Ipswich

- Bare detaljer gjenstår, sier gamlesjefen.

(Dagbladet.no): 24 år gamle Vemund Brekke-Skard har trent med Ipswich denne uka, og Brumunddal-spilleren har gjort det så bra at han har fått et kontraktsforslag av klubben, som varer til sommeren 2007.

- Vemund har gjort det bra mens han har vært hos oss, og vi har tilbudt han en kontrakt som varer både ut denne sesongen og den neste, sier manager Joe Royle til Ipswich\' hjemmeside.

- Bare småting gjenstår og det er noen ting han må se på i kontrakta før han signerer, sier Brumunddal-leder Guttorm Tysnes til Dagbladet.no.

Ingen penger

Midtbanespillerens kontrakt med Brumunddal går ut nå, og samtidig er han for gammel til at hedmarkingene kan kreve utdanningskompensasjon for ham.

- Vi får ingen penger, men det er en kjempereklame for breddeklubben Brumunddal at vi klarer å få fram en proffspiller. Vi har brukt mange unge spillere på A-laget (i 2.divisjon) denne sesongen, og dette er en stor motivasjonsfaktor for dem, sier Tysnes.

Brekke-Skard ble oppdaget av Ipswich under en kamp mellom Oslo Øst og Brumunddal i høst. Etter kampen ble han invitert over for å trene med klubben, som spiller i den nest øverste engelske divisjonen.

- Svigermors drøm

- De skulle etter planen se på en Oslo Øst-spiller, men mitt tips er at speideren fikk beskjed om å komme tilbake til England med en viking med hår på brystet. Det har han fått i Vemund. Han er ingen teknikker som Myggen, men han jobber beinhardt og er ofte igjen etter treninga for å trene enda mer.

- Vemund er en kjernekar uten like, virkelig svigermors drøm, skryter Brumunddal-lederen.

Dagbladet.no har ikke fått kontakt med Vemund Brekke-Skard.