Venables: - Uimotståelig tilbud

Terry «El Tel» Venables forteller at Leeds-jobben kom så brått på at han fortsatt er overrasket.

Venables ny Leeds-manager

I dag morges ble Terry Venables bekreftet som Leeds nye manager.

I et intervju med 4thegame.com forteller Venables at han ikke ble kontakter før rett før helgen.

- Navnet mitt var nevnt sammen med flere andre, og det var det - inntil fredag kveld da telefonen ringte.

Venables har den siste tida jobbet som ekspertkommentator for ITV, og han roser selskapet opp i skyene for å ha vært samarbeidsvillige og gitt ham sjansen til en retur til manageryrket.

- Da jeg fortalte dem det, sa de at de var skuffet, men at dette var gode nyheter for meg og at de mente jeg fortjente en klubb som Leeds. Det var mer enn snilt av dem.

Den tidligere England-, Tottenham- og Barcelona-treneren sier at om andre er overrasket, er han minst like overrasket sjøl.

- Helt ærlig følte jeg at jeg hadde fått nok etter Middlesbrough (våren 2001) og det var derfor jeg konsentrerte meg om andre områder i livet mitt.

Men fredag ringte altså Leeds ham i hjemmet hans i Spania. Lørdag kom styreformann Peter Ridsdale til Spania og snakket med Venables i to timer. Så var de enige. Venables skulle ble Leeds-sjef.

- Det var uimotståelig. Det var slik det framsto for meg. Jeg kan nesten ikke forstå at det ble klart så fort, sier Eirik Bakkes nye sjef.

  • Onsdag skal Venables presenteres på en offisiell pressekonferanse i Leeds.

    (Dagbladet.no)

SKAL STYRE LEEDS: Dette vil bli et familiært syn for Eirik Bakke og lagkameratene i nær framtid: Terry Venables som styrer sakene fra benken.