- Venables i samtaler med Newcastle

Men fansen vil ha Martin O'Neil som ny manager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spekulasjonene hagler rundt den ledige managerjobben i Newcastle etter at Bobby Robson ble sparket mandag.

BBC melder i dag at tidligere landslagstrener Terry Venables er i samtaler med Newcastle-formann Freddy Shepherd om managerjobben. Venables er favoritt hos flere bookmakere, og de har ofte gode kilder i klubbene.

Flere medier rapporterer at også Gordon Strachan skal ha samtaler med Newcastle, mens Newcastle skal være meget interesserte i Birmingham-manager Steve Bruce. Det siste benektes i en pressemelding fra Birmingham City.

BBC mener at Venables eventuelt vil bli ansatt på en kortvarig kontrakt, med ansvar for å lære opp Alan Shearer til å overta som manager når han legger opp som spiller.

- Vil avvise henvendelser

David O'Leary er nevnt av mange aviser som en aktuell mann for klubben fra nordøst, men Aston Villa er ikke spesielt interesserte i å gi slipp på sin manager.

- Historien er basert på rene spekulasjoner, men jeg ser det som en kompliment til Aston Villa, ettersom vi har en av de beste managerene i landet. Faktum er at David O'Leary er under kontrakt med denne klubben. Vi har ikke fått noen forespørsel, men en fra Newcastle - eller hvem som helst for den saks skyld - vil ikke være velkommen og vil bli avvist, sier Villa-direktør Bruce Langham til klubbens hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer